Mercusys® lansează în România MP500 KIT, primul adaptor Powerline Gigabit al companiei, pentru extinderea rețelei de înaltă viteză, la un preț accesibil

22.10.2020


Mercusys® lansează în România MP500 KIT, primul adaptor Powerline Gigabit al companiei, pentru extinderea rețelei de înaltă viteză, la un preț accesibil

Perfect pentru streaming 4K și gaming online

Echipat cu tehnologia avansată HomePlug AV2, rata maximă de transmisie a KIT-ului Powerline MP500 atinge o viteză de 1000 Mbps – datorită portului Gigabit care asigură configurarea unei rețele de înaltă calitate, folosind oricare dintre prizele utilizatorului. Kit-ul Powerline MP500 transmite datele rețelei prin circuitele electrice existente, evitând orice interferență Wi-Fi. Astfel, utilizatorii se pot bucura de o rețea stabilă extinsă, cu o distanță de transmisie de până la 300 de metri (pe același circuit electric).

tp1

„MP500 KIT este primul adaptor powerline Gigabit lansat de Mercusys, cu un design minimalist și dimensiuni reduse, dar care oferă funcții avansate precum transmisie Gigabit rapidă și o rețea extinsă și puternică. Performanțele oferite de MP500 KIT sunt ideale pentru utilizatorii care își doresc funcții avansate perfecte pentru streaming 4K, conexiuni stabile pentru gaming online și aplicații solicitante, totul la un preț cât mai accesibil” a spus Newman Wang, reprezentant Mercusys în România.

Mai mult, design-ul său minimalist îl face potrivit pentru utilizarea în orice locuință, integrându-se foarte bine atât în ecosistemul rețelei, cât și în decorul camerelor. Structura sa compactă face din adaptorul Powerline Gigabit Mercusys MP500 KIT un produs discret, dar care livrează performață de top pentru acitivități online variate și solicitante.

tp2

Plug and play – utilizare rapidă, fără cabluri incomode, și securitate sporită

KIT-ul Mercusys MP500 este soluția ideală pentru utilizatorii care își doresc să-și extindă rețeaua fără să aibă nevoie de cabluri sau să treacă printr-un proces detaliat de configurare. Unul dintre adaptoare se conectează la router, iar celălalt la orice priză, acolo unde este nevoie de Internet de mare viteză prin cablu pentru PC-uri, IPTV-uri și console de jocuri. Iar în cazul în care un KIT Powerline tipic care dispune de două adaptoare nu este suficient pentru nevoile utilizatorilor, se pot adăuga întotdeauna mai multe adaptoare Powerline, astfel încât rețeaua poate fi extinsă în toată locuința.

tp3

Structura KIT-ului Powerline MP500 face ca folosirea să fie extrem de simplă și datorită indicatorului LED care ajută la monitorizarea statusului său. În funcție de culoarea afișată, utilizatorul va ști care este starea adaptorului, primind astfel indicii importante despre felul în care se comportă rețeaua, la nivel general. Mai mult, prin simpla apăsare a butonului Pair/Reset, cele două adaptoare pot fi conectate rapid, configurând o rețea Powerline cu securitate sporită. KIT-ul Powerline Mercusys MP500 este compatibil cu standardul de criptare Powerline AES pe 128 de biți, ceea ce înseamnă că oferă o modalitate sigură de a transmite chiar și cele mai sensibile date.

Suport tehnic și asistență în limba română

Pentru semnalarea oricăror situații legate de echipamentele de rețea Mercusys, compania le oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin e-mail. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon +40 311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul reţelisticii, vor oferi informații tehnice despre produsele Mercusys și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

Adaptorul Mercusys Powerline Gigabit MP500 KIT va fi disponibil începând cu luna noiembrie, la un preț recomandat de 189,99 RON și poate fi achiziționat din marile magazine de retail din România.

Unboxing Adaptor Powerline Gigabit Mercusys MP500 KIT: https://www.youtube.com/watch?v=1hoX61d3MvM

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com.

Ne puteți urmări și pe:

Facebook: www.facebook.com/MercusysRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/mercusysromania/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgKASZbXICanDy5Zrv3enIg