Mercusys | Povestea noastră

10.03.2021


Mercusys | Povestea noastră

Fondat în anul 2001, brandul Mercusys este unul dintre furnizorii principali de dispozitive de rețea. Misiunea Mercusys este de a oferi consumatorilor dispozitivele esențiale care să îi ajute să rămână conectați, indiferent de situație.

Gama variată de dispozitive Mercusys, de la produse echipate cu Tehnologie Mesh, Routere Wi-Fi, Adaptoare Wi-Fi, Adaptoare Powerline, Range Extendere și până la Switchuri SOHO, ajută consumatorii să profite la maximum de puterea și avantajele conexiunilor la Internet, transformându-le casa sau biroul într-un spațiu conectat, în concordanță cu nevoile zilnice actuale de rețea.

Ghidat de inovație tehnologică, brandul Mercusys promite să ofere utilizatorilor o experiență online inedită, bazată pe conexiuni stabile, ușor de obținut și fără întreruperi.

Deviza Mercusys se ghidează după ideea că fiecare persoană trebuie să beneficieze de acces la Internet în lumea conectată de astăzi.

Întreaga activitate și întregul portofoliu de produse Mercusys reprezintă rezultatul tuturor studiilor în domeniul tehnologiei, toate acestea fiind încorporate într-o rețea globală la nivel enterprise.

Activitatea Mercusys este condusă de peste 1.000 de ingineri R&D, aflați în 3 centre, și desfășurată în cele 8 fabrici, cu o suprafață totală de 20.000 m².

Mercusys investește permanent resurse în R&D, lucrând cu producători de renume la nivel global, cum ar fi MediaTek și Qualcomm.

Mercusys a deschis filiale în 33 de țări, inclusiv în Regatul Unit, Rusia și Emiratele Arabe Unite.

Produsele Mercusys sunt distribuite în peste 80 de țări și regiuni, având vânzări anuale de peste 20 de milioane de unități.

Acest lucru a plasat Mercusys în top 3 branduri de nișă în China *, Brazilia și India.

Mercusys are echipe de asistență tehnică în 33 de țări, numărul fiind într-o continuă creștere, toate acestea pentru a oferi mai multor utilizatori servicii îmbunătățite.

Ne mândrim cu faptul că oferim produse performante și calitative, care conectează utilizatorii cu lumea digitală actuală și îi ajută să experimenteze online-ul într-o manieră cât mai satisfăcătoare.

*În China, brandul Mercusys este cunoscut sub denumirea de Mercury.