Mercusys oferă experiențe complete la cele mai înalte standarde cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 6

28.06.2021


Mercusys oferă experiențe complete la cele mai înalte standarde cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 6

Fie că vorbim despre productivitate, gaming sau divertisment de toate felurile, tehnologia este un aspect foarte important care poate duce toate aceste experiențe la nivelul următor. Atunci când vorbim de experiențe complete, vorbim despre o conexiune stabilă și standarde înalte.

Lucratul de acasă ori de la birou, activitățile zilnice sau divertismentul – toate reprezintă experiențe de care utilizatorii din întreaga lume își doresc să se bucure la cel mai înalt nivel.

Din acest motiv, Mercusys își propune să ofere experiențe complete la standarde care să corespundă așteptărilor utilizatorilor, oferindu-le produse ce integrează cele mai noi tehnologii, precum Wi-Fi 6.

1

Tehnologia Wi-Fi 6 este, așa cum îi spune și numele, cea de-a șasea generație a tehnologiei pe care utilizatori din întreaga lume o folosesc deja. Față de versiunile anterioare, Wi-Fi 6 oferă utilizatorilor viteze de rețea de neegalat și funcții suplimentare care facilitează conectarea la Internet și accelerează conexiunile în acest proces. În era tehnologiei, unde totul se întâmplă mai rapid ca niciodată, Wi-Fi 6 oferă o viteze de streaming impresionante, iar una dintre activitățile cele mai îndrăgite de oameni din toate colțurile lumii care necesită o astfel de performanță este gamingul, pentru care rapiditatea și stabilitatea sunt cuvinte cheie în atingerea unei experiențe de top.

De asemenea, din ce în ce mai mulți utilizatori doresc să-și transforme locuințele în case smart, iar tehnologia Wi-Fi 6 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta simultan peste 200 de dispozitive. Astfel, performanțele dispozitivelor precum laptopuri, computere și electrocasnice smart nu va fi afectată – oferind mai mult confort utilizatorilor – datorită tehnologiei OFDMA, care calculează lățimea de bandă necesară pentru fiecare utilizator și transmite datele simultan, oferind astfel experiențe fluide și complete.

2

În contextual actual, multe familii își desfășoară activitatea exclusiv din intimitatea locuinței – atât părinții, cât și cei mici. Pentru o bună desfășurare a întâlnirilor și cursurilor online, conexiunea stabilă și rapidă este, din nou, esențială. În acest sens, utilizatorii pot beneficia de tehnologie de ultimă generație prin intermediul routerului Mercusys MR70X – un produs accesibil și performant. Acesta oferă o serie de beneficii ce îmbunătățesc atât activitatea lucrului de la birou sau de acasă, cât și activitățile relaxante precum gamingul sau entertainmentul în intimitatea propriei locuințe.

3

Astfel, datorită tehnologiei Wi-Fi 6, cel mai nou standard Wi-Fi, capacitatea de conectare este de patru ori mai mare, viteza totală a routerului MR70X ajungând până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz și 574 Mbps în bandă de 2.4 GHz). De asemenea, aria de acoperire este acum mult mai mare, iar conexiunea mai puternică, ceea ce reprezintă un avantaj atât pentru cei ce lucrează de acasă și vor să-și desfășoare activitatea chiar și în grădină, în aer liber. Cele patru antene High-Gain Beamforming îmbunătățesc semnificativ stabilitatea conexiunilor în toată casa, oferind utilizatorilor semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia.

4

Cu MR70X utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește siguranța rețelei Wi-Fi. Cel mai recent protocol de securitate, WPA, le asigură utilizatorilor siguranța rețelei Wi-Fi utilizate. În plus, pentru transferul de date la viteze mari și performanțe maxime, utilizatorii beneficiază de conexiuni Gigabit prin cablu.

5

De asemenea, MR70X este alegerea ideală și când vine vorba de sustenabilitate, întrucât acesta este Eco-Friendly, ceea ce înseamnă că, datorită funcției integrate Target Wake Time (TWT), consumul de energie este redus în timpul transmisiilor de date pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router.

6

În plus, cu ajutorul funcției BSS Color, utilizatorii vor beneficia de mai puține interferențe Wi-Fi de la rețele învecinate, acest lucru facilitând eficiența transmisiei, iar funcția Smart Connect selectează în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv în parte. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei Wi-Fi 6, deoarece atât banda de 5 GHz, cât și cea de 2.4 GHZ ale routerului sunt actualizate, iar utilizatorii se pot bucura de o funcționare optimă a tuturor dispozitivelor în orice colț al locuinței.

7

Deși este o tehnologie nouă, din ce în ce mai mulți oameni își doresc să beneficieze de avantajele acesteia în întreaga locuință fie pentru întâlniri online, fie pentru activități relaxante precum vizionarea filmului preferat sau gaming.

Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR70X este disponibil la un preț recomandat de 399 RON și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

Despre Mercusys Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune. Povestea Mercusys: https://www.mercusys.com/ro/about-us 3 ani garanție: https://www.mercusys.com/ro/article-details-453

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com.

Ne puteți urmări și pe: