Mercusys lansează noul produs de vârf AC12G, un router Gigabit AC1200 capabil de viteze de internet spectaculoase

27.03.2019


Mercusys lansează noul produs de vârf AC12G, un router Gigabit AC1200 capabil de viteze de internet spectaculoase

Mercusys lansează noul AC12G, primul router Gigabit Mercusys care promite viteze de internet de până la 10 ori mai mari decât un router standard

În secolul vitezei și al digitalizării, conectivitatea persoanelor este tot mai mare și tot mai importantă. Viteza internetului, dispozitivele folosite și noile tehnologii par să fie din ce în ce mai mult la ordinea zilei. Odată cu cerințele pieței pentru un internet rapid și stabil vine și oferta Mercusys, prin routerul Gigabit AC12G.

Noul flagship Mercusys, routerul Gigabit AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 oferă o viteză combinată de până la 1200 Mbps și o arie de acoperire extinsă în toată casa. Noua vedetă Mercusys oferă porturi full gigabit pentru conexiuni rapide pentru dispozitivele conectate prin cablu, inclusiv console de jocuri sau televizoare inteligente. Funcția Control Parental oferă părinților posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri.

Indiferent de activitățile pe care utilizatorii le desfășoară pe internet, AC12G este potrivit tuturor nevoilor. Cu cele 2 benzi de frecvență, de 2,4 GHz (300 Mbps), respectiv 5 GHz (867 Mbps), utilizatorii pot comuta cu ușurință între activități de zi cu zi cum ar fi cumpărăturile online și activități care necesită o viteză ridicată, cum ar fi jocurile online sau streamingul de filme. Cele două benzi lucrează concomitent, astfel utilizatorii pot conecta dispozitivele dedicate fără să își facă griji de pierderi de viteză.

Conexiunile rapide sunt livrate prin 4 porturi Gigabit Ethernet încorporate: un port WAN Gigabit și trei porturi LAN Gigabit. Acestea oferă viteze de până la 10 ori mai mari decât conexiunile în standard Fast Ethernet. Routerul AC12G suportă multiple dispozitive conectate simultan la Wi-Fi, iar cele 4 antene externe de 5 dBi oferă un semnal puternic și acoperire extinsă. Aceste caracteristici, combinate cu viteza Wi-Fi totală de 1200 Mbps fac din routerul AC12G un dispozitiv excelent când vine vorba de performanță și stabilitate.

În câteva linii, iată avantajele principale:

  • Conexiuni gigabit și acoperire extinsă cu ajutorul celor 4 porturi gigabit și a celor 4 antene externe

  • Wi-Fi dual band AC1200 cu viteze de până la 300 Mbps în banda de 2,4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 GHz

  • Acces la internet simultan pentru multiple dispozitive

  • Instalare simplă și foarte rapidă — pagina web intuitivă te ghidează prin procesul de configurare în câteva minute

Mai mult, Mercusys pune la dispoziția utilizatorilor săi, o linie de suport tehnic în limba română (la numărul de telefon +40 311.019.018), de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30. Specialiştii Mercusys vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență tehnică pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice. În afara orelor de program, utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa support.ro@mercusys.com.

Mai multe detalii despre produs, puteți consulta în linkul de mai jos:

Mercusys AC12G: http://www.mercusys.com/ro/product/details/AC12G

Descoperă Mercusys AC12G aici: https://www.youtube.com/watch?v=bvRaHHJIOJs

Despre Mercusys: Este o companie care furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă produse inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com
Ne puteți urmări și pe: Facebook: www.facebook.com/MercusysRomania/