Gadgeturi performante și cadouri de Paște de la 59,9 de lei, care te ajută să rămâi conectat cu cei dragi de sărbători în orice situație

14.04.2020


Gadgeturi performante și cadouri de Paște de la 59,9 de lei, care te ajută să rămâi conectat cu cei dragi de sărbători în orice situație

Paștele se apropie cu pași repezi, iar anul acesta vom petrece sărbătorile așa cum, probabil, nu le-am mai petrecut niciodată. Cu toții ne gândim la întreaga familie și la momentele în care, în anii trecuți, eram împreună în jurul mesei încărcate de bunătăți. Din fericire, tehnologia ne ajută să rămânem conectați cu familia, în orice situație, iar un apel video sau un cadou trimis pe neașteptate ne pot face sărbătorile de Paște mai vesele și mai pline de speranță.

Anul acesta, TP-Link vine în sprijinul utilizatorilor cu o serie de sugestii dedicate celor care vor să fie alături de cei dragi de Paște, chiar și de la distanță, pentru a nu pierde niciun moment important în familie.

Gadgeturi de top, pentru o conexiune rapidă și stabilă în fiecare locuință

În această perioadă în care cu toții simțim nevoia să fim și mai aproape de familie, apelurile video sau clipurile trimise părinților, bunicilor sau fraților devin și mai importante. Acestea ne ajută să ne simțim și mai conectați cu cei din jur și să împărtășim aceleași momente pe care le-am fi trăit împreună. Astfel, pentru o experiență fluidă, avem nevoie de o conexiune la Internet care să fie stabilă și pe care să ne putem baza în orice colț al locuinței.

Sistemul mesh Wi-Fi Deco M3 este cel mai nou și cel mai accesibil sistem mesh Deco de la TP-Link, cu performanțe Gigabit, un sistem mesh Wi-Fi care elimină pentru totdeauna zonele cu semnal slab. Acesta oferă conexiuni rapide și stabile, cu viteze de până la 1167 Mbps, funcționând cu orice furnizor de servicii de internet (ISP) și garantează o conexiune fără lag pentru ca cei dragi să poată asista, în timp real, la pregătirile de Paște și la aranjarea mesei. Mai mult, utilizatorii pot beneficia de acoperire Wi-Fi Mesh suplimentară prin simpla conectare a range extender-ului Deco M3W într-o priză de perete. Sistemul este disponibil în marile magazine online din România la un preț recomandat de 399 de lei.

easter

„Am decis să lansăm Deco M3 pentru a veni în întâmpinarea celor care au nevoie în această perioadă de un sistem mesh TP-Link cu performanțe Gigabit, un dispozitiv care să asigure acoperire completă pentru întreaga casă și să aibă funcții avansate, dar și un design compact și elegant. Deco M3 este cel mai accesibil sistem mesh Deco Gigabit și vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care își doresc să elimine zonele cu semnal slab și să beneficieze de conexiuni rapide și stabile, toate acestea la un preț foarte avantajos”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link Romania.

Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment, TP-Link recomandă și Deco M4, un sistem Deco Mesh Wi-Fi care poate gestiona traficul chiar și în cele mai aglomerate rețele, oferind conexiuni fără întârziere pentru până la 100 de dispozitive. Funcția Seamless Roaming permite deplasarea în orice colț al locuinței fără grija întreruperii conexiunii, pentru că telefonul sau tableta se conectează automat la cea mai rapidă unitate Deco, pentru cea mai bună experiență de navigare. Sistemul mesh Deco M4 (2-Pack) poate fi achiziționat online, de pe site-urile marilor retaileri, la un preț de aproximativ 399 de lei.

Printre dispozitivele care îi pot ajuta pe utilizatori să rămână conectați cu cei dragi de sărbători se numără și sistemul mesh Deco M9 Plus, care acționează ca un hub smart home pentru dispozitivele inteligente de acasă, reglează setările și creează interacțiuni de pe o singură platformă, fără să fie nevoie de achiziționarea unui hub inteligent suplimentar. Mai mult, TP-Link HomeCareTM oferă o gamă de caracteristici personalizate și de securitate, inclusiv Control Parental Avansat, antivirus încorporat și calitatea serviciului (QoS). Deco M9 Plus (2 pack) poate fi cumpărat la un preț începând de la 1299,99 de lei din magazinele online ale principalilor retaileri.

Pentru utilizatorii care preferă un router performant care să le ofere conexiunea necesară unei adevărate experiențe de divertisment în confortul propriei locuințe, soluția este Archer C6. Banda de 2,4 GHz oferă viteze de până la 300Mbps pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi trimiterea de e-mail-uri și navigarea pe web, în timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867Mbps, ideală pentru streaming video HD și jocuri online. Acest router poate fi achiziționat din principalele magazine online, la un preț începând de la 149 de lei.

easter

De asemenea, Archer A6, cu cele cinci antene de înaltă performanță, oferă acoperire perfectă pentru orice locuință, iar datorită tehnologiei MU-MIMO asigură viteză sporită, crește throughput-ul și capacitatea rețelei. Toate acestea la un preț aproximativ de 149,9 lei și cu posibilitatea de a fi comandat direct acasă, din magazinele online ale marilor retaileri.

Pentru viteze spectaculoase pe conexiuni simultane, TP-Link propune Archer C80, un nou router full Gigabit Wi-Fi MU-MIMO care le aduce utilizatorilor popularitatea lui Archer C9, cu performanțe superioare și tehnologii de ultimă generație. Acesta este un dispozitiv dual-band Full Gigabit și rulează atât în bandă de 2,4 GHz, cât și în bandă de 5 GHz și poate separa activitățile simple de cele care necesită mai multă lățime de bandă. În plus, datorită tehnologiei 3×3 MU-MIMO, Archer C80 este capabil să transmită și să primească date în trei fluxuri, pentru performanțe optime și o comunicare mai eficientă, la un preț începând de la 299 de lei, disponibil în marile magazine online.

În ajutorul celor care vor să rămână conectați cu cei dragi de Paște vine și routerul Archer AX6000, primul router TP-Link din noua generație Wi-Fi 6 compatibil AX, un dispozitiv dedicat utilizatorilor care folosesc un număr de peste 30 de dispozitive conectate în rețea, inclusiv device-uri IoT. AX6000 le permite utilizatorilor să se bucure de adevărata viteză a Internetului, fără artificii greu de implementat, datorită portului WAN de 2,5 Gbps, prin tehnologia BSS Color, asigură o performanță mai stabilă a dispozitivelor conectate, ignorând interferențele de la locuințele din apropiere. Archer AX6000 poate fi cumpărat la un preț începând de la 1482,12 de lei și poate fi găsit online pe platformele principalilor retaileri.

Archer AX50 este dedicat publicului larg și este echipat cu procesorul Intel® Home Wi-Fi, oferind experiențe premium Wi-Fi 6 Gig+ unui număr mai mare de utilizatori, ca parte a noii generații de home connectivity. Acesta este potrivit pentru apeluri și conferințe video, pentru ca orice membru al familiei să poată „ajunge” la reuniunea de sărbători, iar prețul pleacă de la 749,99 de lei în marile magazine online.

easter

De asemenea, Archer AX10 este cea mai recentă adiție la gama de echipamente AX și urmărește să ofere tuturor utilizatorilor acces la tehnologia Wi-Fi 6, la un preț foarte bun, comparabil cu cel al generației anterioare Wi-Fi 5, fiind cel mai accesibil router din gama lui. Concret, acesta este disponibil la un preț începând cu 399 lei pe site-urile principalilor retaileri care livrează direct acasă.

Cadouri pentru cei dragi, chiar și de la distanță

Paștele este și una dintre sărbătorile care, prin semnificația ei, ne îndeamnă să fim mai buni și mai atenți la cei din jur. Iar una dintre modalitățile prin care putem face acest lucru este oferirea unui cadou, chiar și celor aflați la sute de kilometri distanță. Doar prin câteva click-uri, cei care își doresc pot să-i surprindă pe cei dragi din confortul propriei locuințe, comandând online un dispozitiv care să ajungă direct la adresa dorită, rapid și fără bătăi de cap.

Pentru sărbători „colorate” și pline de veselie în orice situație, TP-Link recomandă becul inteligent color Kasa Smart KL130, un cadou care poate face pe oricine să „vadă viața în roz”. Sau în orice culoare își dorește. Asta pentru că becul este multicolor și oferă posibilități de iluminare nesfârșite, astfel că oricine se va bucura să-l aibă în casă. În plus, acesta vine la un preț accesibil, începând de la 129,99 de lei, și poate fi comandat direct la adresa dorită, din marile magazine online.

easter

O soluție pentru un cadou util, atât pentru cel care îl dăruiește, cât și pentru destinatar, este camera de supraveghere Wi-Fi Pan/Tilt Tapo C200, ce suportă o rotire la 360° pe orizontală și 114° pe verticală și captează imagini clare pe un perimetru extins. Datorită funcției Two-Way Audio, aceasta permite comunicarea de la distanță cu familia, cu ajutorul microfonului și difuzorului incorporate, la un preț începând de la 159,9 de lei pentru toate aceste funcții. Un alt avantaj este că gadgetul poate fi comandat online simplu și rapid, din magazinele principalilor retaileri.

easter

Nu în ultimul rând, priza Wi-Fi Mini Smart Tapo P100 poate fi o bucurie pentru apropiații care își doresc să-și îmbunătățească întreaga conectivitate a locuinței, atât datorită programului dedicat gestionării automate a dispozitivelor, cât și controlului vocal și modului „Away” care pornește și oprește automat dispozitivele, pentru a da senzația că cineva este acasă tot timpul. Cadoul pornește de la un preț de 59,9 de lei și poate ajunge direct la destinatar, dacă este comandat de pe site-urile retailerilor online.

easter

Pentru orice fel de situații neprevăzute, specialiștii TP-Link oferă suport și asistență tehnică locale

Specialiștii TP-Link din departamentul de suport tehnic local se află la dispoziția utilizatorilor, pentru a le oferi asistență pentru orice fel de situații neprevăzute. Indiferent de problemele întâmpinate în această perioadă cu rețeaua lor de acasă, acestea pot fi gestionate simplu și rapid, datorită profesioniștilor gata să răspundă oricărui tip de întrebări cu un caracter tehnic.

Linia de suport tehnic prin telefon este disponibilă între orele 10:00-19:30, în fiecare zi lucrătoare, la numărul de telefon: 031 101 1290 (număr cu tarif normal, TP-Link oferind serviciile de suport tehnic în mod gratuit). Utilizatorii pot beneficia de suport tehnic și prin live chat-ul disponibil pe pagina www.tp-link.com/ro. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi în continuare pagina de suport (https://www.tp-link.com/ro/support/) sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Află mai multe despre gadgeturile TP-Link:

Unboxing sistem mesh Wi-Fi Gigabit AC1200 Deco M3: https://www.youtube.com/watch?v=oOotboLpcHo

Unboxing sistem mesh Wi-Fi Gigabit AC1200 Deco M4: https://www.youtube.com/watch?v=SSvHopIp5vU

Unboxing sistem mesh Wi-Fi Gigabit Smart AC2200 Deco M9 Plus: https://www.youtube.com/watch?v=7vRM0G-VKso

Unboxing router wireless gigabit MU-MIMO AC1200 Archer C6: https://www.youtube.com/watch?v=-fVLt7PmiVQ

Unboxing bec inteligent color TP-Link Kasa Smart KL130: https://www.youtube.com/watch?v=S6iIvg8MGcg

Unboxing cameră de supraveghere Wi-Fi Pan/Tilt cu Night Vision Tapo C200: https://www.youtube.com/watch?v=4pjn0mm8Fzw

Unboxing priză Wi-Fi smart Tapo P100: https://www.youtube.com/watch?v=RkGJ3otQGZI