Deco M3 | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit AC1200

24.04.2020


Deco M3 | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit AC1200
  • Deco utilizează un sistem de unități pentru a obține o acoperire Wi-Fi fără întreruperi pentru întreaga casă—elimină o dată pentru totdeauna zonele cu semnal slab!

  • Un Deco M3 (2 pack) este format dintr-un router (Deco M4R) și un extender (Deco M3W), oferind semnal Wi-Fi pe o suprafață de până la 220 de metri pătrați (versiunea EU).

  • Obții acoperire Wi-Fi Mesh suplimentară prin simpla conectare a range extender-ului Deco M3W într-o priză de perete.

  • Cu Tehnologia Deco Mesh, unitățile colaborează pentru a forma o rețea unificată cu un singur nume. Dispozitivele comută automat între unitățile Deco, în timp ce te deplasezi prin casă, pentru a avea cel mai bun semnal Wi-Fi.

  • Deco M3 oferă conexiuni rapide și stabile, cu viteze de până la 1167 Mbps, funcționând cu un furnizor de servicii de internet (ISP) și modem.

  • Deco poate gestiona traficul chiar și din cele mai aglomerate rețele, asigurând conexiuni fără lag pentru până la 100 de dispozitive.

  • Controlul parental limitează timpul online și blochează site-urile inadecvate, în funcție de profilurile unice create pentru fiecare membru al familiei.

  • Configurarea este mai ușoară ca oricând cu aplicația Deco, aplicație care te ghidează la fiecare pas.

deco m3

deco m3

Wi-Fi plug-in convenabil pentru acoperire suplimentară

Ai semnal Wi-Fi slab pe hol, în bucătărie, garaj sau subsol? Poți obține mai multă acoperire Wi-Fi Mesh, prin simpla conectare a mai multor extendere Deco M3W la priza de perete și te poți bucura de toate funcțiile Deco. Notă: Deco M3W trebuie să funcționeze cu unități Deco pentru a putea extinde acoperirea Wi-Fi Mesh. Conectează extender-ul cam la jumătatea distanței dintre routerul principal și zona fără semnal Wi-Fi. Indicatorul smart de semnal te ajută să găsești locul potrivit.

deco m3

Control Parental

Controlul parental simplu și intuitiv îți protejează copiii atunci când navighează pe internet:

Profilurile utilizatorilor - Creează cu ușurință un profil pentru fiecare membru al familiei și setează programe online personalizate. Asigură-te că familia ta este în siguranță atunci când e online, cu setări de securitate cu o singură atingere, care blochează site-urile în funcție de vârstă.

Limite de timp - Stabilește limite de timp în funcție de durata online pe care vrei să o petreacă un membru al familiei.

Insights - Află ce site-uri accesează copiii tăi și cât timp petrec online, pentru a te asigura că aceștia sunt în siguranță în timp ce se distrează online.

Conectivitate suspendată - Fă o pauză de la Internet pentru momente offline alături de familia ta. Tot ce trebuie să faci este să apeși un buton pentru a suspenda accesul la internet pentru toți cei de acasă.

deco m3

deco m3 deco m3