Deco E4 - Sistem Wi-Fi Mesh pentru întreaga casă AC1200

02.04.2019


Deco E4 - Sistem Wi-Fi Mesh pentru întreaga casă AC1200

Elimină zonele fără Wi-Fi

Deco E4 este cel mai simplu mod de a-ți asigura un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al casei tale, acoperind până la 260 metri pătrați (2 unități). Conexiunile wireless și backhaul Ethernet opțional lucrează împreună pentru a conecta unitățile Deco, oferind viteze de rețea foarte rapide și o acoperire Wi-Fi uniformă. Ai nevoie de mai multă acoperire? Pur și simplu mai adaugi o altă unitate Deco.

Deco E4 - 3

Roaming fără întrerupere cu un singur nume de rețea Wi-Fi

TP-Link Mesh înseamnă că unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o rețea unică. Telefonul sau tableta se conectează automat la cea mai rapidă unitate Deco pe măsură ce te deplasezi prin casă, creând o conexiune Wi-Fi fără întreruperi.

Deco E4 - 3

Conectează-te imediat

Viteze de rețea de trei ori mai rapide decât cele din generația anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care fac Deco capabil să asigure conexiuni fără lag pentru până la 100 de dispozitive.

Sistem 3 în 1 - Router, Access Point și Range Extender

Flexibil și multifuncțional, Deco E4 cuprinde o varietate de caracteristici care îi permit să fie folosit drept router, access point sau range extender. Doar alege modul potrivit pentru cerințele reale ale rețelei tale și bucură-te de experiența wireless ultra-rapidă.

Deco E4 - 4

Control parental

Controlul parental simplu și intuitiv ajută la păstrarea siguranței copiilor în timp ce sunt online.

Profilul utilizatorilor

Creează cu ușurință un profil pentru fiecare membru al familiei și setează limite pentru timpul petrecut online.

Trepte de filtrare

Păstrează familia ta în condiții de siguranță online cu setările de securitate one-touch care blochează site-urile în funcție de vârsta utilizatorului.

Limite de timp

Stabilește limita de timp pe care fiecare persoană o poate petrece online.

Statistici

Verifică site-urile pe care le vizitează copiii tăi și cât timp petrec pe fiecare dintre ele pentru a te asigura de siguranța copiilor când sunt online.

Suspendă conectivitatea

Ia o pauză de la Wi-Fi pentru cină și pentru timpul petrecut în familie. Doar apasă un buton pentru a suspenda accesul la internet pentru toți cei din casă.

Deco E4 pic 5