Cadouri de Paște accesibile și performante de la Mercusys pentru toți pasionații de tehnologie, începând de la 51,99 de lei

21.04.2022


Cadouri de Paște accesibile și performante de la Mercusys pentru toți pasionații de tehnologie, începând de la 51,99 de lei

București, 21 aprilie—Ne aflăm la câteva zile distanță de sărbătorile de Paște, un prilej excelent de a petrece timp cu familia, prietenii și cei dragi, dar și un moment excelent pentru a ne arăta aprecierea față de aceștia, inclusiv prin cadouri inedite.

Conform tradiției, de Paște trebuie să purtăm sau să folosim un obiect nou, motiv pentru care Mercusys le oferă utilizatorilor mai multe opțiuni de cadouri cu ajutorul cărora își pot surprinde prietenii și familia, atât pe oamenii pasionați de tehnologie, cât și pe cei care își doresc pur și simplu să aibă o casă conectată, mai eficientă.

Sisteme mesh performante pentru orice locuință

Sistemele mesh au început să devină noul standard în materie de rețelistică în casele oamenilor, în special pentru suprafețe mari. Cu un astfel de sistem poate fi asigurată orice nevoie de conexiune, fie că vorbim despre divertisment online, streaming video sau gaming ori muncă și folosirea mai multor dispozitive simultan.

Un cadou excelent pentru cineva care are nevoie de o astfel de soluție, sau poate pentru un pasionat de tehnologie, poate fi sistemul mesh Mercusys Halo H50G, un sistem Gigabit Dual-Band, cu 3 unități Halo, care acoperă o suprafață de până la 550 m2. Datorită tehnologiei Mesh, unitățile Halo formează o singură rețea Wi-Fi, cu un singur nume și o singură parolă Wi-Fi, astfel încât utilizatorii se pot deplasa prin casă, iar semnalul Wi-Fi se va muta automat de la o unitate Halo la alta pentru a oferi o conexiune stabilă pe toate dispozitivele conectate.

2

Cu Halo HG50G, utilizatorii pot beneficia de conexiuni rapide și viteze de conectare de până la 1,900 Mbps, pentru aproximativ 100 de dispozitive. Sistemul este disponibil în magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de *479,99 de lei.

Dacă sistemul Halo H50 G cu 3 unități este prea mult pentru suprafața utilizatorilor, o alternativă excelentă este sistemul Halo H30G cu 2 unități. Acesta este un sistem tot Gigabit Dual-Band, dar care acoperă o suprafață maximă de 260 m2, eliminând zonele fără semnal Wi-Fi din locuință. Conexiunea oferită de Halo H30G este de până la 1300 Mbps pentru până la 100 de dispozitive, iar doritorii pot beneficia de câte 2 porturi Gigabit per unitate Halo, prin intermediul cărora se pot bucura de conexiuni stabile prin cablu.

4

Atât Halo H50G cu 3 unități, cât și Halo H30G cu 2 unități beneficiază de administrare ușoară, direct din aplicația Mercusys, disponibilă și în limba română. Astfel, instalarea și configurarea sunt mai ușoare ca niciodată. Sistemul este disponibil în magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de *299,99 de lei.

Conexiuni de ultimă generație cu routerele Mercusys

Pentru momentele în care simțiți că a venit momentul unui upgrade al vechiului router de acasă sau în care aveți nevoie de o idee de cadou pentru o persoană mai tehnică ori despre care știți că are nevoie de o rețea mai puternică, Mercusys vine cu patru propuneri care să răspundă tuturor nevoilor de utilizare.

Cel mai nou router Mercusys, flagship-ul din acest an al companiei, ar putea fi o soluție excelentă pentru un cadou eficient, care să completeze o locuință modernă. MR80X este succesorul modelului de succes MR70X, dar oferă o performanță și mai mare, ducând experiența Wi-Fi 6 la următorul nivel. Acesta asigură și mai multă performanță wireless, până la 3 Gbps, pentru o navigare web mai rapidă, streaming și descărcări, toate în același timp. Datorită funcției BSS Coloring, MR80X îmbunătățește eficiența transmisiilor și, mai mult, acesta este echipat și cu funcția Smart Connect, care alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv în parte, în așa fel încât activitatea în rețea să fie optimizată constant. Routerul Wi-Fi 6 MR80X este disponibil în magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de *311,99 de lei.

9

De asemenea, o idee ar putea fi și router-ul dual band MR1800X dispune de tehnologia Wi-Fi 6, cel mai nou standard în materie de conectivitate, cu viteze de conectare care ajung până la 1,8 Gbps (1201 Mbps în bandă de 5 GHz și 574 Mbps în bandă de 2,4 GHz). Datorită celor 4 antene high-gain, multi-direcționale cu tehnologia Beamforming, conexiunea este una stabilă în toată locuința, iar semnalul Wi-Fi este stabil în fiecare colț al casei. Bineînțeles, cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, asigură securitatea rețeleie tale Wi-Fi.

Tehnologiile OFDMA și MU-MIMO permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive, îmbunătățind eficiența generală a rețelei, iar funcția Target Wake Time (TWT) reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT în timpul transmisiilor de date. Mercusys MR1800X poate fi cumpărat online la un preț recomandat de *239,99 de lei.

O altă soluție poate fi router-ul Mercusys MR50G, care vine cu viteză dual-band de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în bandă de 5GHz și 600 Mbps în bandă de 2.4 GHz), tehnologie MU-MIMO - care permite dispozitivului să comunice cu mai multe dispozitive în același timp, mărind capacitatea rețelei. De asemenea, acesta dispune de funcția Smart Connect, care alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv. MR50G oferă și administrare personalizată prin control parental, posibilitatea configurării unei rețele separate pentru vizitatori și calitatea serviciului (QoS), totul la un preț recomandat de *179,99 de lei.

Nu în cele din urmă, modelul MR30G oferă conexiuni fără lag la viteze de conectare de 1.2 Gbps (867 Mbps în bandă de 5GHz și 300 Mbps în bandă de 2.4 GHz) și acoperire extinsă datorită celor 4 antene high-gain cu beamforming ca și în cazul lui MR1800X. Porturile full gigabit ale lui MR30G oferă posibilitatea utilizării la maximum a performanței rețelei și transferă datele prin cablu la viteze Gigabit pentru performanțe de top, cu un preț de achiziție începând de la *143,99 de lei.

5

Toate aceste opțiuni sunt excelente pentru redarea de conținut online și pentru divertisment, în special gaming, atât local, cât și în cloud, streaming de video 4K și 8K sau navigare intensă pe web pe mai multe dispozitive simultan. Toate cele trei modele beneficiază de garanție extinsă, de 3 ani, și sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase, oferind un raport excelent calitate–preț.

Dispozitive smart pentru o locuință mai eficientă

Atunci când este nevoie de un mic ajutor în plus, range extender-ul ME10 este o soluție excelentă care ajută la eliminarea zonelor fără semnal Wi-Fi, amplificând conexiunea oferită de router în regiuni care nu erau acoperite, începând de la doar 67,99 de lei. Instalarea lui ME10 se face prin apăsarea unui singur buton, iar indicatorul LED arată locația potrivită pentru extinderea semnalului Wi-Fi, acesta fiind compatibil cu orice router sau access point wireless.

7 În cazul în care rețeaua necesită mai multe conexiuni pe fir pentru diferite dispozitive, switch-ul de desktop MS105G extinde rețeaua Ethernet cu 5 porturi Gigabit 10/100/1000 Mbps – de 10 ori mai rapide decât porturile Ethernet 10/100 Mbps obișnuite. MS105G este flexibil și compatibil cu televizoarele 4K Ultra HD, computere, imprimante, camere IP, console de jocuri și multe alte dispozitive adesea întâlnite în casele și în birourile oamenilor. Design-ul este unul compact, nu necesită configurare, iar tehnologia Green Ethernet ajută la economisirea energiei cu până la 82%, iar prețul recomandat este de doar *59,99 de lei.

6

Tot un cadou inedit ar putea fi adaptorul USB wireless High-Gain de 300 Mbps Mercusys MW300UH, care oferă conexiuni Wi-Fi rapide pentru computerele cu fir ce rulează sisteme de operare compatibile. Cele două antene 5dBi de mare performanță oferă capacitatea de recepție și transmisie îmbunătățită, iar datorită tehnologiei 2 x 2 MIMO, utilizatorii pot avea acces cu ușurință la conexiunea wireless stabilă și de mare viteză de care au nevoie, completându-și rețeaua cu acest produs care se vinde în magazinele online ale marilor retaileri cu un preț recomandat de *51,99 de lei.

8

*Toate prețurile afișate sunt susceptibile schimbărilor și pot varia în funcție de retailer.


Despre Mercusys

Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com

Ne puteți urmări și pe: