Back to School! Produse Mercusys începând de la 55 de lei, pentru cele mai bune conexiuni în noul an școlar

09.09.2021


Back to School! Produse Mercusys începând de la 55 de lei, pentru cele mai bune conexiuni în noul an școlar

Atunci când vine vorba despre conexiunile de acasă, atât părinții, cât și copiii își doresc să beneficieze de semnal puternic și de posibilitatea de a conecta multiple dispozitive. Navigatului pe Internet și gamingului li se adaugă, odată cu începerea școlii, proiectele la care cei mici trebuie să lucreze, rezolvarea temelor online sau participarea la diverse activități care necesită o lățime de bandă mare. Toate acestea în timp ce părinții lucrează de acasă, susțin prezentări și conferințe video online.

Într-un scenariu precum cel de mai sus, diferența o poate face tehnologia Wi-Fi 6, care permite conectarea multor dispozitive, asigurându-se că fiecare dintre ele va beneficia de cel mai bun semnal. Iar unul dintre routerele care se ocupă ca fiecare membru al familiei să poată duce la bun sfârșit activitățile sale este Mercusys MR70X. Dispozitivul oferă viteze Next-Gen Wi-Fi 6 de până la 1.8 Gbps, de 4 ori mai multă capacitate de conectare și funcții speciale avansate la un preț accesibil. Dispozitivul oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei, crescând throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și fără întreruperi.

2

În ceea ce privește funcțiile speciale, routerul Mercusys MR70X oferă o serie de propuneri performante și eficiente, potrivite pentru necesități multiple. Controlul Parental permite stabilirea unor politici adecvate fiecărui utilizator, în așa fel încât acesta să fie sigur că familia sa este protejată și, mai ales, că cei mici folosesc Internetul responsabil și în siguranță. Dispozitivul asigură și confidențialitate datelor familiei, făcând posibilă configurarea unei rețele separate dedicate oaspeților pe care aceștia o pot folosi, fără ca informațiile din rețeaua principală să fie expuse în vreun fel.

3

Un router potrivit pentru conexiuni rapide și stabile este și noul Mercusys MR30G, cu Beamforming, MU-MIMO și Control Parental. Respectând standardele 802.11ac, MR30G oferă conexiuni Wi-Fi rapide de până la 1.2 Gbps. Astfel, banda de 2.4 GHz (300 Mbps) poate transmite semnalul pe distanțe mari, dincolo de pereții solizi ai locuinței, pentru social media sau atunci când e nevoie de expedierea unui mail important. Pentru streaming video HD, gaming sau aplicații care necesită lățime de bandă extinsă, utilizatorii pot alege banda de 5 GHz (867 Mbps) care livrează viteze mari cu interferență redusă.

Pentru locuințele mai mari, soluția perfectă pentru noul an școlar ar putea fi sistemul mesh Mercusys Halo S12. Dispozitivele conectate inteligent la sistemul mesh Halo S12 beneficiază de cel mai puternic semnal oferit și o capacitate de transfer ridicată. Chiar și în mișcare, conexiunea Wi-Fi rămâne stabilă, fără întreruperi și fără lag, pentru gaming dinamic sau videoconferințe. Performanțele AC1200 (867 Mbps în banda de 5GHz și 300 Mbps în banda de 2.4GHz) transformă Halo S12 într-un sistem mesh performant, cu viteze de rețea de trei ori mai rapide decât routerele din generația anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care transformă unitățile Halo în dispozitive de rețea capabile să păstreze telefoanele, computerele, tabletele și alte dispozitive IoT conectate, funcționând la capacitate maximă.

4

Acesta beneficiază de funcția Self-Healing, pentru cea mai bună experiență online. Ce înseamnă acest lucru? Dacă una dintre unitățile Halo întâmpină un obstacol în funcționarea sa optimă, sistemul va redirecționa automat datele către cea mai apropiată unitate, pentru a le asigura utilizatorilor o experiență fluidă, fără reducerea vitezei de transfer. Halo S12 (2-Pack) oferă o acoperire eficientă de până la 260 m2, oferind conexiuni Wi-Fi stabile în locuințe de 3 până la 6 camere, iar tehnologia MU-MIMO oferă transfer de date simultan către mai multe dispozitive, pentru o performanță de două ori mai rapidă, optimizând traficul pe conexiuni multiple.

De asemenea, o soluție eficientă pentru extinderea conexiunii într-o locuință este utilizarea unui range extender, precum Mercusys ME30. Acesta îmbunătățește semnalul Wi-Fi, astfel încât acesta să cuprindă inclusiv ariile care înainte nu puteau fi acoperite prin conexiune Wi-Fi sau cablu, oferind viteze de până la 1.2 Gbps.

5

Astfel, părinții pot fi siguri că cei mici vor avea conexiunea necesară tuturor activităților online, fără să fie nevoie să schimbe întreaga configurație a rețelei. Instalarea range extender-ului se face simplu și rapid, în doar câteva secunde, prin apăsarea butonului WPS. Mercusys ME30 funcționează cu orice Router Wi-Fi sau Punct de Acces Wireless și oferă conexiuni rapide prin cablu pentru PC-uri, IPTV-uri și console de jocuri.

Tot pentru extinderea rețelei de acasă, Mercusys propune soluția kit-ului Powerline MP510, care extinde semnalul Wi-Fi de 300 Mbps, oriunde este nevoie, cu ajutorul conexiunilor prin cablu deja existente în locuință. Acest lucru duce la transmisii rapide și stabile cu HomePlug AV2 avansat, iar configurarea se face rapid și ușor. Mai mult, rețeaua poate fi extinsă și mai mult, prin adăugarea unor adaptoare Powerline suplimentare.

7

Nu în cele din urmă, utilizatorii se pot asigura că beneficiază de o rețea foarte stabilă, folosind conexiunile prin cablu ce pot fi realizate cu ajutorul switch-ului desktop Mercusys MS108G. Acesta dispune de opt porturi RJ45 cu auto-negociere de 10/100/1000 Mbps și de suport automat MDI/ MDIX. Switch-ul are un design compact, pentru poziționare flexibilă, în orice colț al casei, și nu necesită configurare. Pur și simplu este conectat în rețea, iar aceasta va fi extinsă instantaneu. De asemenea, tehnologia Green Ethernet economisește energia cu până la 82%, astfel încât utilizatorii să poată conecta liniștiți oricât de multe dispozitive au nevoie.

9

Toate produsele Mercusys pot fi achiziționate din magazinele marilor retaileri și beneficiază de o garanție extinsă la trei ani.

Descoperă Mercusys

Despre Mercusys

Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune. Povestea Mercusys: https://www.mercusys.com/ro/about-us 3 ani garanție: https://www.mercusys.com/ro/article-details-453

9

Pentru mai multe informații despre Mercusys, vizitați site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteți contacta pe adresa support.ro@mercusys.com
Ne puteți urmări și pe: