26 TP-Link | Cel mai bun brand de routere din 2021, în cadrul Galei Premiilor Connect

29.11.2021


 26 TP-Link | Cel mai bun brand de routere din 2021, în cadrul Galei Premiilor Connect

Gala Premiilor Connect reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, în cadrul căruia se reunesc, anual, companii și branduri de top, precum și cei mai importanți bloggeri și vloggeri care testează produsele tech pe tot parcursul anului.

Pentru aniversarea a 20 de ani de activitate pe piața din Țară, revista Connect a dat startul ediției 2021 a galei premiilor Connect, ediție care premiază cele mai bune produse și dispozitive din industria tech, alături de multe altele.

Decernarea premiilor funcționează după principiul nominalizărilor, câștigătorul fiecărui premiu fiind desemnat printr vot, de un juriu compus din persoane reprezentative ale presei tech din România:

2

Anul acesta, juriul format din bloggeri, testeri și persoane publice din România, a ales TP-Link ca fiind cel mai bun brand de routere din anul 2021.

Nominalizații la categoria “Cel mai bun brand de routere”:

3

Câștigător: TP-Link

4

Jurizarea s-a realizat în mod obiectiv, reprezentanții Connect au decis astfel ca produsele câștigătoare să fie alese de către 20 de revieweri care au testat deja produsele pe parcursul anului curent.