Marketing Media

[Video] Tapo RV30 Plus: Ajutorul ideal pentru curățenia de toamnă!


Flagship-ul gamei de aspiratoare robot TP-Link Tapo și-a demonstrat capacitățile în vizita recentă de la @zonait, arătând de ce este ajutorul ideal în curățenia și întreținerea locuinței.

Vizionează review-ul ZonaIT

[Review] Tapo RV30 Plus: Un aspirator robot cu stație de golire automată a prafului, puternic și gata de treabă la o simplă apăsare de buton sau comandă vocală


“Piața aspiratoarelor robot este în continuă creștere și vedem că nu doar producători consacrați din domeniu lansează noi și noi variante, ci și companii care fac primii pași. Este și cazul celor de la TP-Link care acum în 2023 a lansat în Europa primele sale aspiratoare robot din seria Tapo. Pentru început avem 2 modele pe listă și anume Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus, unde diferența marcată de către varianta Plus constă într-o stați de golire automată a prafului.”

Citește articolul complet pe mobilissimo.ro

[Review] Tapo RV30: TP-Link își completează ecosistemul Smart Home


”[…] Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus sunt primele care ajung în magazinele din România, spre bucuria celor care sunt deja în ecosistemul smart Tapo. Acesta pare să fie cel mai mare avantaj al acestor aspiratoare, putând fi integrate și controlate direct în aplicația smart pe care o folosești deja.”

Citește articolul complet pe go4it.ro

[Review] Tapo H100, Tapo T315, Tapo T100, Tapo T110: Automatizarea locuinței cu ecosistemul Tapo


“În ultimele săptămâni, ne-am jucat cu ecosistemul de dispozitive inteligente marca Tapo, dezvoltat de TP-Link. La început, ne-am construit un sistem de supraveghere avansat, atât pentru interior, cât și pentru exterior, iar apoi un sistem de iluminare multicoloră inteligentă, care optimizează consumul de energie.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Tapo L630, Tapo L530E, Tapo L930-5 și Tapo P115: Iluminare multicoloră și optimizarea consumului de energie


“Iluminarea RGB a devenit foarte populară în ultimii ani, iar acum este folosită nu doar la PC-urile de gaming, ci și în locuințele noastre, restaurante, camere de hotel și alte tipuri de spații. De asemenea, optimizarea consumului de energie a devenit și ea o prioritate, din cauza crizei energetice cu care ne-am confruntat și a inflației, care pune presiune pe bugetele noastre.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Tapo RV30 Plus: Alegerea inteligentă pentru locuințele mari


“Dacă ești în căutarea unui robot aspirator inteligent și relativ accesibil, te-ar putea interesa TP-Link Tapo RV30 Plus. Acesta promite să-ți păstreze casa curată și fără praf, indiferent de tipurile de podea din camerele tale.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Tapo RV30: Cel mai nou ajutor pentru curățenie!


“Când auzi TP-Link ce-ți vine în minte? Exact, routere, camere, adaptoare. Ei bine, producătorul tocmai și-a făcut debutul și pe piața roboților de aspirare, îmbogățindu-și portofoliul de produse cu două astfel de modele: Tapo RV30, modelul standard și Tapo RV30 Plus, variantă ce vine în plus și cu stație de descărcare. Noi am primit în teste versiunea standard și așa cum obișnuim să facem cu produsele testate, am pus roboțelul la treabă, să vedem de ce este în stare, și cât de eficient se dovedește a fi în ograda omului.”

Citește articolul complet pe Gadget-review.ro

[Video] Tapo RV30: Cel mai nou ajutor pentru curățenie!


“Tapo RV30 este unul din roboții de aspirare Tp-Link cu care producătorul intră pe nișa de curățenie în România. Aspiratorul este finuț, bine realizat, cu atenție la detalii. Noi l-am testat și iată ce a ieșit!”

Vizionează review-ul Gadget-Review.ro

[Video] Deco X55: Mesh Wi-Fi 6 Dual-Band AX3000


Gadget.ro > “Sunt deja multe mesh-uri Wi-Fi dintre care poți alege, iar azi vedem la lucru unul performant și echilibrat în același timp. Vorbim pe larg despre sistemul Mesh Wi-Fi 6 Dual-Band AX3000 TP-Link Deco X55 cu 3 noduri în cele ce urmează, iar în primul rând trebuie să vedem care sunt caracteristicile principale.”

Vizionează review-ul Gadget.ro

[Review] Tapo C225, Tapo C420S2, Tapo C500: Sistem de supraveghere inteligentă


“Securitatea este o problemă serioasă, indiferent dacă discutăm de securitatea casei și a familiei noastre ori a sediului companiei pentru care lucrăm. Investiția într-un sistem de supraveghere video, cu funcții inteligente, poate să ne îmbunătățească calitatea vieții și să ne ajute să fim în siguranță. Dacă vrei și tu un astfel de sistem, care poate fi accesat oricând dintr-o aplicație pe telefon, iată ce-ți poate oferi ecosistemul de soluții TP-Link Tapo.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Archer AX53 & RE605X: Acoperire prin tehnologia OneMesh


“OneMesh reprezintă “Noua generație de Home Connectivity” de la TP-Link, pentru că router-ul Archer AX53 aduce o calitate bună a semnalului atât pe fir cât și wireless prin cea mai bună tehnologie a momentului, Wi-Fi 6, cât despre acoperire, aceasta este practic infinită prin adăugarea cât mai multor range extendere RE605X, care sunt compatibile cu orice router de generație actuală.”

Citește articolul complet pe movienews.ro

[Review] Tapo C500: Cameră exterioară la preț accesibil!


“Ai o casă sau un mic birou, unde vrei să instalezi un sistem de supraveghere video? Ți-ar plăcea o cameră wireless, care se poate roti și înclina cu ușurință pentru a obține o acoperire la 360 de grade, cu rezistență la praf și apă, precum și cu viziune în infraroșu pentru înregistrări pe timp de noapte? În acest caz, TP-Link Tapo C500 ar trebui să se afle pe lista ta.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Tapo P110 și Tapo L630: mini priză smart și bec cu milioane de culori


“Am fost curios și fascinat în legătură cu conceptul de smart home. Adică o casă care să se adapteze la nevoile oamenilor, nu invers. În curând o să intru în mai multe detalii despre ce înseamnă să faci o casă smart, cum și de ce ai nevoie. În preambul, am zis să vă prezint două produse pe care le voi folosi în acest proiect de casă smart. Este vorba despre două produse de la TP-Link: priza inteligentă Tapo P110 și de becul Tapo L630.”

Citește articolul complet pe start-up.ro

[Tutorial] Cum creezi un Ethernet Backhaul pe un sistem TP-Link Deco?


“TP-Link ne recomandă sistemele de tip mesh din familia Deco atunci când vrem o rețea cu o acoperire foarte bună pentru case cu etaj, apartamente de mari dimensiuni sau birourile unei companii. Putem amplasa câte stații Deco sunt necesare pentru spațiul nostru, acestea lucrând împreună automat pentru a ne oferi o experiență Wi-Fi cât mai simplă și eficientă. Sistemele TP-Link Deco se conectează între ele printr-un Wi-Fi backhaul și oferă în general o experiență bună. […]”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Tutorial] Cum resetezi un sistem TP-Link Deco la setările din fabrică


“Ai schimbat niște setări pe sistemul tău TP-Link Deco și acum nu mai funcționează așa cum dorești? Ai uitat cumva contul și parola necesare pentru autentificare și nu-i mai poți schimba setările? Sau poate vrei să-ți vinzi sistemul Deco ori să-l dai altcuiva? […]”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Tutorial] Modul inteligent de a oferi Wi-Fi oaspeților tăi cu TP-Link Deco


“Ce faci când un musafir îți cere acces la internet? Îi dai numele și parola rețelei tale wireless fără să te gândești la consecințele negative? Nu este o alegere extraordinară, deoarece te poți expune unor probleme de securitate și confidențialitate. Dacă dispozitivul folosit de prietenul tău este infectat și-ți scanează rețeaua după vulnerabilități, pentru a se răspândi? Sau dacă acest musafir vrea de fapt să pătrundă în rețeaua ta pentru a face lucruri pe care nu le dorești? […]”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Tutorial] Activează protecția HomeShield Pro pe sistemul tău TP-Link Deco


“Printre altele, sistemele mesh TP-Link Deco includ și instrumente de securitate foarte utile, ce fac parte din serviciul HomeShield. Acesta este disponibil atât într-o variantă gratuită, care oferă lucruri precum scanarea securității rețelei tale, identificarea dispozitivelor de tip IoT conectate la rețea ori filtre de conținut. Dar protecția cu adevărat avansată este inclusă în abonamentul HomeShield Pro. […]”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Tutorial] Cum configurezi Controlul Parental pe TP-Link Deco


“Una dintre cele mai utile funcții disponibile pe sistemele mesh TP-Link Deco este cea de Control Parental. Acesta include multe instrumente utile, cu care poți seta reguli pentru toate dispozitivele folosite de copiii tăi. Poți alege ce fel de conținut nepotrivit să fie blocat automat atunci când navighează pe internet, să le blochezi accesul la rețelele sociale atunci când aceștia sunt foarte mici, să configurezi orele de somn, astfel încât să nu stea pe internet în intervalul respectiv, să blochezi diverse site-uri ori să stabilești cât timp au voie să navigheze pe internet în fiecare zi. […]”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Tutorial] Activează și creează un profil de Control Parental pe TP-Link Deco


“Sistemele TP-Link Deco vin cu multe funcții, inclusiv unelte de control parental, utile familiilor cu copii. Dacă vrei ca aceștia să nu petreacă prea mult timp pe internet, mai ales în timpul zilelor de școală, ori să acceseze conținut nepotrivit vârstei lor, este o idee foarte bună să activezi Controlul Parental.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

[Review] Dispozitive inteligente de la TP-Link Tapo pentru optimizarea casei


“Ne-am întrebat, ce putem face pentru ca propriul cămin să devină și mai confortabil? Răspunsul a venit din partea celor de la TP-Link. Am testat o serie de dispozitive inteligente, menite să ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și crea locuințe mai conectate și implicit un spațiu mai eficient în care să își desfășoare activitățile zilnice, în mod inteligent.”

Citește articolul complet pe misiuneacasa.ro

[Review] Test cu noii senzori Tapo smart home de ușă deschisă, de mișcare și hubul lor


“TP-Link a extins recent sistemul smart home Tapo lansând și în România noi dispozitive și accesorii. Gama Tapo de smart home avea anterior doar prize conectate direct la wifi, despre care am mai scris […]”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

[Video & Articol] Cum să ai o casă mai cozy, mai sigură și mai eficientă energetic cu aceste 6 gadgeturi TP-Link Tapo


“Conceptul de smart home poate părea puțin intimidant din cauza prețurilor sau a tehnologiei implicate. Cu toate gadgeturile pe care ai putea crede că trebuie să le cumperi, instalezi și interconectezi, situația e ca scoasă din filmele SF. Însă vrem să îți arătăm că nu trebuie să fie totul atât de complicat și nici atât de scump.”

Citește articolul complet pe lovedeco.ro

[Video] REVIEW Deco X80-5G: Singurul router de care ai nevoie. De oriunde ai lucra.


După cum zice și Cristian Florea, Deco X80-5G ar putea fi singurul router de care ai nevoie, mulțumită versatilității, dar și a performanțelor sale.

Deco X80-5G este o Unitate Mesh portabilă, ce poate crea o rețea Wi-Fi prin folosirea unei cartele SIM 5G acolo unde nu există access la internet prin cablu sau dacă nu dorești să folosești o rețea publică. Iar ca orice sistem mesh din gama Deco, poți crea o rețea mesh alături de X80-5G și oricare alte modele Deco, pentru o acoperire Wi-Fi pe suprafețe mari.

Vizionează review-ul pe Youtube

REVIEW Deco X50: Semnal la net peste tot acasă! Acoperire Wi-Fi la interior, dar și în grădină sau pe terasă


“În proiectele mele pentru amenajarea diverselor spații, mai ales pentru locuințele cu suprafață mare, pentru casele cu ziduri mai groase, am întrebat despre ce fel de rețea de Internet vor folosi, unde va fi poziționat routerul. De ce? Pentru că deseori proprietarii alegeau mai multe astfel de dispozitive pentru a fi amplasate în colțuri diferite ale spațiului amenajat, iar eu mă trezeam la final că trebuie să le maschez, deoarece nu erau deloc estetice. Așa că mi-am învățat lecția, dar mai mult, m-am întrebat dacă nu cumva există o metodă mai elegantă astfel ca într-o locație să existe acoperire Wi-Fi foarte bună cu aparate elegante, care nu mai trebuie ascunse în tot felul de improvizații de mobilier.”

Citește articolul complet pe adelaparvu.ro

REVIEW Halo H80X: Sistem Mesh Wi-Fi 6 cu viteză mare


“Halo H80X este primul sistem mesh destinat activităților casnice compatibil Wi-Fi 6 pe care Mercusys l-a lansat în România. Am testat varianta cu trei unități într-un apartament de bloc cu două camere, pe fibră optică și abonament Gigabit […].”

Citește articolul complet pe adevarul.ro

REVIEW Halo H80X: Un adevărat upgrade pentru aria de acoperire și viteza la internet


“Dacă ar trebui să declar atuul acestui sistem mesh, aș alege cu siguranță noul standard Wi-Fi, Wi-Fi 6, de care am beneficiat din plin. Ca argument ar fi suficient să menționez că, deși am avut în jur de 10 dispozitive conectate la rețea aproape zilnic (TV, smartphone-uri, laptopuri dar și tableta și e-readerul meu), nu a fost nevoie de nici un restart. Acest fapt nu doar că atestă stabilitatea rețelei, ci asigură confortul utilizatorului.”

Citește articolul complet pe misiuneacasa.ro

REVIEW Halo H80X: Sistem Mesh cu acoperire mare și performanță AX3000


“L-am testat și rezultatele au fost bune. Promisiunile de pe cutie s-au adeverit, este puternic și performant. Se instalează și ușor, chiar dacă o lipsă de setări avansate disponibile utilizatorului s-ar putea să-i supere pe utilizatorii cărora le place să umble pe sub capota lor.”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

REVIEW Halo H80X: Semnal puternic, chiar și în fiecare colț al curții de 350 mp


“În ceea ce privește acoperirea cu semnal, totul bine. În specificațiile oficiale se vorbește despre o acoperire de până la 650 mp, iar eu aș spune că se poate ajunge la astfel de suprafețe. Am pus unitatea principală în living, care este în centrul casei mele de 84 mp. Un nod l-am dus într-unul dintre colțurile locuinței, în bucătărie, iar pe cel de-al treilea l-am dus în diagonala opusă acestuia, într-unul dintre dormitoare. Am testat semnalul wireless prin aplicația WiFiAnalyzer, și am observat că am semnal puternic, aproape de maxim în fiecare colț al curții de vreo 350 mp.”

Citește articolul complet pe gadget.ro

REVIEW Halo H80X: Cu MU-MIMO, Beamforming și Control Parental, pentru o acoperire în întreaga casă


“Vitezele obținute sunt excelente, iar raza de acoperire este și ea pe măsură și tind să cred mențiunile Mercusys din specificații, atât cele de transfer cât și aria menționată, sunt cât se poate de reale. H80X este clar un router puternic format din 3 unități elegante pe care le poți pune la distanțe mari și se leagă singure între ele. Comutarea se face rapid în funcție de distanța dintre device-ul tău și unitatea și prin aplicație poți urmări ce se întâmplă dar și interveni la administrare, atunci când consideri că e cazul.”

Citește articolul complet pe movienews.ro

REVIEW Halo H80X: Sistem Mesh cu Wi-Fi 6, perfect pentru case mari


“Sistemele mesh sunt în general mai mult despre confort, acoperire mare cu rețea Wi-Fi și renunțarea la cabluri și mai puțin despre viteze de top. Din fericire, cu un sistem precum Halo H80X de la Mercusys, poți avea cam totul deodată. Acest sistem promite să „țină” conexiuni cu până la 150 de dispozitive simultan, fiind în special util celor care dețin multe dispozitive smart home.”

Citește articolul complet pe go4it.ro

REVIEW Halo H80X: Un sistem mesh discret și ușor de configurat


“Ca experiență de utilizare, cam totul s-a realizat automat, fără intervenția mea, iar trecerea dispozitivelor de pe o unitate mesh pe alta s-a realizat perfect, fără întreruperi. LED-ul de pe față este vizibil și transmite foarte clar informațiile privind starea fiecărei unități. Chiar cu mai multe dispozitive conectate, rețeaua nu a dat semne de oboseală decât când transferam fișiere mari la viteză maximă. Chiar dacă ai astfel de situații, poți configura sistemul QoS să prioritizeze anumite dispozitive, dând astfel o prioritate mai mică transferurilor mari de date.”

Citește articolul complet pe zonait.ro

REVIEW Halo H80X: Wi-Fi 6 pentru acasă sau pentru birou


“Încă dinainte să folosesc acest mesh aveam un router cu Wi-Fi 6 și multe dintre dispozitivele pe care le folosesc (telefoanele, laptopurile sau consola) sunt compatibile cu Wi-Fi 6 și astfel beneficiez de viteze mai bune la internet și de o conexiune mai stabilă. Eu zic că dacă ai posibilitatea să cumperi un router sau un mesh cu Wi-Fi 6 atunci te sfătuiesc să o faci. “

Citește articolul complet pe start-up.ro

REVIEW Halo H80X: Primul sistem mesh WiFi 6 al producătorului, cu acoperire uriașă, viteze de până la 3000 Mbps


“Sunt și multe tehnologii de ultimă oră incluse aici astfel încât să te bucuri de cele mai bune experiențe, iar faptul că la rețeaua ta se pot conecta până la 150 de dispozitive, este clar ceva spectaculos. Am testat acest sistem mesh într-un apartament cu 2 camere (54 mp2), cu unitățile plasate în living, dormitor și bucătărie, iar după cum era de așteptat, sistemul s-a descurcat exemplar.”

Citește articolul complet pe mobilissimo.ro

REVIEW Deco X50: Cum mi-am rezolvat eu problema cu semnalul la internet între etaje


“Pe scurt, rezultatul este că acum am internet peste tot dintr-o singură sursă. Căci pur și simplu ”bate” foarte bine pe toate etajele. Pentru că este, practic, o ”sculă” dublă. Adică un router doublu, ca să îi zic așa. Și cele două componente comunică între ele pe linie de semnal bun.”

Citește articolul complet pe cristianchinabirta.ro

REVIEW Deco X50: Eu știu ce face familia mea pe internet!


“Mă declar mare fan al sistemului Wi-Fi 6 TP- Link Deco X50 și al aplicației Deco. Acum, fiecare dintre noi are contul propriu, cu viteze foarte mare de navigare. Rețeaua noastră e protejată de viruși, iar copiii sunt apărați și de conținut dăunător.”

Citește articolul complet pe taticool.eu

REVIEW Halo H80X: Sistem Wi-Fi Mesh AX3000 ce acoperă întreaga casă, simplu și rapid


“Când faci investiția în acest pachet, câștigi practic trei routere de ultimă generație, compatibile cu AX3000 sau Wi-Fi 6, ce promit până la 2402 Mbps în banda de 5Ghz și până la 574Mbps în banda de 2,4GHz. Împerecheate între ele, te ajută să acoperi un spațiu de 650 metri pătrați și oferă internet la un maxim de 150 de dispozitive, smartphone-uri, laptopuri, console, smart TV-uri și orice altceva îți trece prin cap.”

Citește articolul complet pe playtech.ro

Review TP-Link RE500X: Extinde rețele Wi-Fi 6


“Range extenderul TP-Link RE500X este o alegere utilă pentru utilizatorii care vor să își extindă rețeaua Wi-Fi 6. Are un hardware puternic, care poate gestiona multe dispozitive în rețea, și este compatibili cu ecosistemul OneMesh de la TP-Link. Asta înseamnă că durează doar câteva secunde să îl adaugi la o rețea gestionată de un router TP-Link cu suport OneMesh. “

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review | Halo H50G - Sistem mesh Wi-Fi Gigabit cu acoperire pentru întreaga locuință


“Mercusys Helo H50G, in varianta cu 3 dispozitive, este un sistem mesh ideal pentru apartamenele si casele mari in care ai nevoie de 100% acoperire si de un semnal cat se poate de stabil. Fie că vorbim despre filme, gaming online sau despre produsele smart home din locuință, nu trebuie să-și faci probleme cu privire la conexiunea Wi-Fi pentru ca Halo H50G a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp.”Review

Citește articolul complet pe daytrend.ro

Review - Mercusys Halo H50G, mesh gigabit pentru acasă, simplu de instalat şi de folosit


“Halo H50G este primul sistem wireless mesh gigabit lansat local de Mercusys, pentru utilizare casnică. Cele trei unităţi individuale acoperă o suprafaţă de până la 550 mp şi funcţionează ca un sistem unitar, o singură reţea dual-band, cu viteze Wi-Fi combinate de până la 1.9 Gbps.”

Citește articolul complet pe adevarul.ro

Mercusys Halo H50G review: un sistem mesh accesibil cu acoperire mare


“Sistemul Halo H50G ar putea rezolva problemele de conectivitate ale celor care locuiesc în case sau apartamente mari, unde semnalul unui singur router nu este de ajuns. [..] dacă aveți de obicei probleme cu semnalul, oriunde ați instalat router-ul, probabil că un sistem mesh este mai potrivit. Halo H50G de la Mercusys este accesibil, ușor de instalat și oferă acces la multe opțiuni de configurare și o aplicație simplă și intuitivă.”

Citește articolul complet pe go4it.ro

REVIEW Mercursys Halo H50G - Wi-Fi pentru cei cu locuințe mari


“De ce este interesant Mercusys Halo H50G? Acest sistem Mesh Wi-Fi Gigabit este dual-band și poate oferi conexiuni cu viteză de până la 1900 Mbps pentru aproximativ 100 de dispositive. H50G oferă cele două benzi: una de 2,4 GHz și alta de 5 GHz. Astfel ai parte de viteze foarte bune pe 5 Ghz și stabilitate pentru produse smart pe banda de 2,4 GHz. Dacă e prea complicat să știi că sistemul creează o singură rețea Wi-Fi și se va decide automat pe ce bandă se conectează multitudinea de produse. 1900 Mbps este o viteză bună și nu vei avea probleme cu streaming 4K, download, apeluri video și așa mai departe, nici dacă mai multe dispozitive în același timp solicită rețeaua.”

Citește articolul complet pe start-up.ro

Review Halo H50G: Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Dual-Band AC1900


” Acoperire mai mare, de până la 557 de metri. Evident, contează foarte mult și ce pereți sunt și cât interferează. Mie îmi sunt suficiente 2 dispozitive, la spațiul pe care îl am în casă; Porturi gigabit; Dual band, cu viteze de până la 1.9 Gbps. Compuși, evident.(600 Mbps pe 2.4 GHz și 1300 pe 5GHz); Aplicație pentru telefonul mobil; Mai multe porturi pe fiecare dispozitiv; LED-uri de identificare, inclusiv pe porturile de conectare ce te ajută la configurare și identificare”

Citește articolul complet pe mariuscucu.ro

Review Halo H50G | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Dual-Band AC1900 cu acoperire pentru întreaga casă


“Mercusys Mesh Halo H50G este un sistem mesh cu 3 cuburi ce pot fi amplasate oriunde in casa pentru o retea Wi-Fi de calitate. Despre sistemele Mesh v-am tot vorbit si consider ca ele reprezinta viitorul in special daca ai o casa cu etaj sau un apartament cu mai mult de 3 camere. Halo H50G este o solutie accesibila ideala pentru o casa mare. Cand spun casa mare ma refer fie la un apartament cu 3-4 camere in care un router clasic nu face fata, fie o casa cu etaj, o vila.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

Review Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit - Halo H50G


“Mercusys Halo H50G oferă viteze de acces peste unele routere foarte lăudate și scumpe. Este ușor de instalat și sateliții săi cresc acoperirea în fiecare colț din casă. Are o gestiune excelentă a semnalului și se reconfigurează pentru a asigura conectivitate cât mai bună. Mai mult, ai o singură rețea, cu o singură parolă, iar terminalele rămân conectate oriunde te-ai plimba prin casă. Iar prețul este excelent. Pe scurt, recomand acest produs.”

Citește articolul complet pe computerblog.ro

Review MR70X | Router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6 - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


Află detalii tehnice și beneficiile pe care ți le poate oferi routerul MR70X.

Vezi clipul pe playground.ro

Ghid | Cum îți setezi un server VPN pe routerul TP-Link cu Wi-Fi 6


“Puțini utilizatori știu că routerele TP-Link cu Wi-Fi 6 au o funcție de server VPN pe care o poți configura și folosi. Este utilă atunci când pleci într-o călătorie de afaceri și vrei să te conectezi de pe laptop la rețeaua ta de acasă. Ori pentru a-ți proteja dispozitivele mobile atunci când folosesc un Wi-Fi public în care nu ai încredere.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Ghid | 2 metode de a-ți actualiza firmware-ul pe un router TP-Link cu Wi-Fi 6


“Firmware-ul este un software specializat care-i permite hardware-ului să funcționeze așa cum a intenționat producătorul său. Fără firmware, dispozitivele electronice nu ar face nimic, inclusiv routerele wireless și sistemele mesh Wi-Fi. Actualizarea firmware-ului de pe un router Wi-Fi este importantă, deoarece producătorul rezolvă buguri și îmbunătățește performanța și securitatea prin firmware nou. Dacă ai un router TP-Link cu Wi-Fi 6, află cum rămâi la zi cu cele mai noi îmbunătățiri printr-un upgrade de firmware.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review Mercusys Halo H50G | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Dual-Band AC1900


“Halo H50G se conectează și se administrează ușor, are o acoperire foarte bună, iar conectivitatea Wi-Fi este stabilă și capabilă de viteze decente, prin LAN însă situația stând și mai bine datorită conectivității Gigabit – o premieră pentru Mercusys într-un sistem de tip Mesh.”

Citește articolul complet pe movienews.ro

Mercusys #review | Halo H50G: Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Dual-Band AC1900


“Viteza obținută facilitează accesul la streaming 4K fără probleme, iar sistemul se dovedește mai mult decât capabil pentru o utilizare normală, zilnică. În mod clar câștigă puncte bonus când vine vorba de design, unitățile adoptând un aspect minimalist și elegant, potrivindu-se indiferent de încăperea în care sunt amplasate. Nici suma de comercializare nu e rea, sistemul oferind clar un raport echilibrat atât din punct de vedere al prețului, cât și al calității.”

Citește articolul complet pe mobilissimo.ro

#Review Tapo C310 - Cameră Wi-Fi de supraveghere pentru exterior


“Raport excelent calitate-preț | Pentru că are microfon și difuzor, poți foarte ușor vorbi cu curierii, care îți aduc pachetele. Mi s-a întâmplat când a ajuns un pachet cu produse pentru review, iar eu eram într-o ședință la lucru. Cum mă știe deja curierul că lucrez de acasă, m-a claxonat, în loc să mă mai sune. Iar eu am pornit opțiunea camerei și l-am rugat să deschidă poarta și să lase pachetul pe treptele terasei de la intrare. Asta mi-ar fi de folos și dacă sunt plecat și au rămas pruncii singuri acasă, pentru că nu realizează cel de la poartă că nu sunt acasă.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

#Review | MR50G | Router Wireless Dual-Band Gigabit AC1900


“Mercusys este un brand care se integrează foarte bine pe piața din România, oferind produse de calitate la prețuri accesibile, iar modelul MR50G este perfect pentru cei care doresc să facă un upgrade, mai ales pentru cei care au internet de mare viteză, de la 300Mb/s în sus.”

Citește articolul complet pe techzilla.ro

Idei de cadouri: Prezentare dispozitive Smart Home | TP-Link Tapo


“În perioada sărbătorilor produsele Tapo de la TP-Link pot să-ți înfrumusețeze locuința, să te ajute să intri în atmosfera de sărbătoare sau să-ți facă casa mai inteligentă, mai automată și mai sigură. Toate produsele prezentate sunt cadouri ideale pentru cei dragi, iar unificarea mai multor produse sub egida unei singure aplicații, care mai apoi să permite controlul prin voce cu ajutorul asistenților vocali, este un pas important spre o casă smart.”

Citește articolul complet pe connect.ro

TP-Link Business | Ecosistemul TP-Link Omada – Prezentarea echipamentelor (Partea 1)


“Toate cele 5 echipamente […] din gama business functioneaza foarte bine intre ele si asta o sa puteti vedea in partea II-a (un material viitor). Pana acolo trebuie mentionat ca aceste echipamente se interconecteaza intre ele pentru a extinde reteaua de internet intr-o cele mai variate scenarii care se intalnesc mai ales in birourile de lucru de la afacerile mici si mijlocii.”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

Ghid | Cum să activezi și să configurezi funcția DDNS pe un router TP-Link cu Wi-Fi 6


“Majoritatea furnizorilor de internet nu folosesc adrese IP statice pentru clienții lor. Astfel, nu te poți conecta de la distanță la routerul tău și nici la serviciile din rețea folosind aceeași adresă IP de la o săptămână la alta. Pentru a rezolva această problemă, poți folosi un DDNS (Dynamic Domain Name System ori Sistem Dinamic de Nume Domeniu) pentru a asocia routerul tău TP-Link cu Wi-Fi 6, care are o adresă IP dinamică, cu un nume de domeniu static precum cel al unui site web.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Ghid | Configurează routerul și range extenderul TP-Link OneMesh Wi-Fi 6


Dacă ai un router TP-Link cu Wi-Fi 6 și un Range Extender, le poți configura, folosind OneMesh. Află de la specialiștii Digital Citizen Romania cum poți face acest lucru pentru a mări aria de acoperire Wi-Fi.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

5 device-uri pe care să le pui în și sub brad pentru un Crăciun smart și plin de culoare


Fie că ai nevoie de idei de cadouri pentru cei dragi, fie că îți dorești un decor inedit și smart de Sărbători sau ai nevoie de securitate în această perioadă, dispozitivele Wi-Fi smart TP-Link din gama Tapo dau check la toate situațiile de mai sus.

Citește articolul complet pe lovedeco.ro

Review | Noul sistem Mesh Wi-Fi Dual-Band Gigabit Mercusys Halo H50G


“Ne-am lămurit că acoperirea este mai mult decât excelentă, iar următorul pas a fost să vedem cât de stabilă este conexiunea, respectiv să conectăm cât mai multe device-uri la acest sistem mesh.”

CItește articolul complet pe movienews.ro

#Review | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Halo H50G


“Mercusys Halo H50G s-a descurcat onorabil, iar acoperirea pe care o oferă este impresionantă, chiar și conectat fără fire. Odată ce ai conectat unitatea centrală, prin intermediul aplicației Mercusys (iOS și Android) o poți împerechea cu celelalte două unități care servesc ca sateliți. În plus, ai acces la setările și caracteristicile sistemului mesh tot din aplicație, așa că nu ai nevoie să mai accesezi un site pe care să te autentifici de fiecare dată când vrei să umbli la o setare. Totul se face mult mai ușor, de pe telefon.”

Citește articolul complet pe zonaIT.ro

Cum activezi IPv6 pe un router TP-Link cu Wi-Fi 6?


Află de la specialiști cum poți activa, pas cu pas, fruncția IPv6 pe routerul tău TP-Link, echipat cu tehnologie Wi-Fi 6.

Vezi aici ghidul complet

Review Mercusys MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


Află cum poți fi în același timp și părinte și prieten pentru copilul tău, chiar și atunci când vine vorba de timpul petrecut în online. Soluția este routerul Wi-Fi 6 MR70X, cu funcția Control parental.

Citește articolul complet pe www.siblondelegandesc.ro

Ghid TP-Link | Cum găsești și schimbi setările DNS de pe un router TP-Link cu Wi-Fi 6


Urmărește, pas cu pas, modalitatea prin care poți găsi și schimba setările DNS de pe un router TP-Link, echipat cu tehnologie Wi-Fi 6

Citește ghidul complet pe digitalcitizen.ro

Ghid TP-Link | Cum creezi un program pentru Wi-Fi pe routerul tău TP-Link cu Wi-Fi 6


Află, de la specialiștii Digital Citizen România, cum poți să creezi un program Wi-Fi pentru routerul tău TP-Link, echipat cu tehnologie Wi-Fi 6

Citește ghidul complet pe digitalcitizen.ro

Review Archer AX90 | Router Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 cu Tehnologie OneMesh ™


,,Pentru cine vrea sa fie la curent cu cele mai noi tehnologii si doreste o experienta de top pe termen lung eu zic ca merita. Mai ales daca este folosit intensiv de mai multe persoane. In plus duce fara probleme sesiuni intregi de streaming in timp ce alti 100 de utilizatori sunt online pe aceeasi retea.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

Review Archer TX3000E | Adaptor AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCle


„Este un model PCI-Express cu două antene exterioare și prelungitor magnetic pentru ele. Pe lângă conectarea la rețele wireless 802.11b/g/n/ac/ax, mai este și host Bluetooth 5.1, așa că poți conecta la PC diverse dispozitive bluetooth, avantajul mare fiind pentru căști wireless cu anulare activă de zgomot.”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

Review Mercusys MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Dispozitivul ofera o viteza totala de pana la 1.8 Gbps (1201 Mbps in banda de 5GHz si 574 Mbps in banda de 2.4GHz) si, in acelasi timp, ofera de 4 ori mai multa capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA si MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor catre si de la mai multe dispozitive oferind o imbunatatire semnificativa a eficientei retelei, crescand throughput-ul si eficienta de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie ca vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de continut va fi redat fluid si rapid, fara lag si fara intreruperi.”

Citește articolul complet pe cristiannicolau.ro

Review Archer AX20 | Router Wi-Fi 6 Dual-Band AX1800


@mariuscucu.ro a testat routerul cu tehnologie Wi-Fi 6, Archer AX20, identificând următoarele funcții importante: procesor Quad-Core 1,5GHz, 4 antene, 4 porturi LAN/ 1 WAN, WPA3, OpenVPN, USB 2.0.

Citește articolul complet pe mariuscucu.ro

Review gama TP-Link Tapo | Dispozitive Wi-Fi inteligente pentru o casă smart


,,Unde începe și unde se termină conceptul de casă inteligentă? Eu cred ar trebui să înceapă de la securitate, acesta este elementul de la care o casă smart ar trebui să plece, iar continuare diferă în funcție de nevoile fiecăruia. Pentru mine, casă inteligentă se definește prin securitate și automatizare, rutine și scenarii, dar și control de la distanță, iar asta înseamnă că bifez tot pachetul al unei locuințe inteligente.”

Citește articolul complet pe connect.ro

#Review Archer AX50 | Router Gigabit Dual Band AX3000


,,TP-Link Archer AX50 este foarte rapid atunci când folosești standardul Wi-Fi 4, iar asta este o veste bună pentru utilizatorii care au dispozitive mai vechi, care nu merg atât de bine cu Wi-Fi 6. Archer AX50, oferă control parental eficient și ușor de folosit, precum și protecție antivirus. Dacă nu vrei un router scump, dar vrei să treci totuși la Wi-Fi 6, TP-Link Archer AX50 este o alegere demnă de luat în considerare.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review router Mercusys Wi-Fi 6 | MR70X - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Dispozitivul ofera o viteza totala de pana la 1.8 Gbps (1201 Mbps in banda de 5GHz si 574 Mbps in banda de 2.4GHz) si, in acelasi timp, ofera de 4 ori mai multa capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA si MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor catre si de la mai multe dispozitive oferind o imbunatatire semnificativa a eficientei retelei, crescand throughput-ul si eficienta de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie ca vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de continut va fi redat fluid si rapid, fara lag si fara intreruperi.”

Citește articolul complet pe cristiannicolau.ro

Cum îți configurezi routerul TP-Link cu Wi-Fi 6: Două metode


Ai nevoie să configurezi un router TP-Link fără un cablu de rețea, folosind conexiunea Wi-Fi de pe un laptop sau un smartphone? În ambele cazuri, ai nimerit articolul perfect. Este cel mai complet ghid despre cum se face configurarea inițială a unui router TP-Link cu Wi-Fi 6.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Cum creezi și adaugi un ID TP-Link la routerul tău cu Wi-Fi 6


Ai nevoie să configurezi un router TP-Link fără un cablu de rețea, folosind conexiunea Wi-Fi de pe un laptop sau un smartphone? În ambele cazuri, ai nimerit articolul perfect. Este cel mai complet ghid despre cum se face configurarea inițială a unui router TP-Link cu Wi-Fi 6.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Cum să schimbi limba pentru interfața de configurare a routerului


Specialiștii de la Digital Citizen Romania ți-au pregătit un scurt ghid cu ajutorul căruia poți seta/schimba limba dorită pentru interfața de configurare a routerului tău TP-Link.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Ghid pentru configurarea conexiunilor PPPoE


Specialiștii de la Digital Citizen Romania ți-au pregătit un ghid complet care să te ajute să configurezi conexiunile PPPoE de pe routerul tău TP-Link cu tehnologie Wi-Fi 6. Urmează toți pașii și configurează-ți cu ușurință conexiuni de tip PPPoE.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

#Review: Design modern și Performanțe maxime | Sistem mesh Wi-Fi 6 cu acoperire completă pentru casă: Deco X60


„Mi se pare grozav că trăim niște vremuri în care routerele pot fi frumoase fără să facem rabat de la performanță.”

Citește articolul complet pe cristianflorea.ro

Review MR70X | Router Mercusys Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Marele avantaj e că poți conecta mai multe dispozitive fără să simți că ai pierdut din bandă. Te ajută mai ales când ai, să zicem, alte cinci – șase dispozitive în casă, iar pe laptop, consolă sau telefon chiar ai nevoie de-o conexiune în care să ai încredere. Fie și doar pentru asta upgrade-ul la Wi-Fi 6 e justificat.”

Citește articolul complet pe playtech.ro

Review MR70X | Primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6 - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Mercusys MR70X nu vine însă numai cu promisiunea lui Wi-Fi 6, ci şi cu mai multe tehnologii integrate, precum Smart Connect, care alege automat cea mai bună conexiune pentru fiecare dispozitiv, MU-MIMO şi OFDMA care au rolul de a permite transmiterea de date către mai multe dispozitive în acelaşi timp, pentru streaming în toată casa fără întreruperi, sau Beamforming, acea tehnologie care permite concentrează semnalul în jurul dispozitivelor tale, pentru a se asigura de stabilitatea conexiunii lor.”

Citește articolul complet pe adevărul.ro

Review Mercusys MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Mercusys MR70X s-a dovedit o optiune potrivita pentru cei care isi doresc o viteza mare la internet si/sau vor sa upgradeze internetul la WI-FI 6.”

Citește articolul complet pe misiuneacasa.ro

Care sunt deosebirile dintre routere Wi-Fi 4, Wi-Fi 5 și Wi-Fi 6?


Află de la specialiștii Digital Citizen Romania care sunt beneficiile routerelor Wi-Fi 4, Wi-Fi 5 & Wi-Fi 6 și vezi rezultatele testelor la care au fost supuse routerele.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

6 motive pentru care merită să îți echipezi rețeaua cu un router Wi-Fi 6


Wi-Fi 6 este noul standard Wi-Fi, upgrade-ul de care rețeaua ta are nevoie pentru ca tu să ai parte de: Viteze de până la 9.6 Gbps, Eficiență crescută a rețelei, Capacitate mare de conectare, Conexiuni simultane multiple, Interferențe Wi-Fi reduse, Lag redus și Consum scăzut de energie.

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Cum să ai internet wireless mai rapid și semnal mai bun


Cristian Florea îți oferă informații cu privire la îmbunătățirea performanțelor wireless pentru dispozitivele tale.

Vizionează clipul complet pe YouTube

Piaţa echipamentelor de reţe­listică a crescut în 2020 pe plan local, pe fondul pandemiei


În cadrul unui interviu oferit pentru Ziarul Financiar, Simona Nijnic, Head of Sales în cadrul TP-Link, ne povestește în ce măsură activitățile de tipul #WorkFromHome & #LearnFromHome și alte activități de relaxare desfășurate de acasă, au influențat nevoile consumatorilor cu privire la conexiunile stabile, implicit la echipamentele de rețelistică.

Citește articolul complet pe ziarulfinanciar.ro

Cum alegi un router potrivit? 5 recomandări de la Cristian Florea


Cum nevoile noastre în ceea ce privește conexiunile la Internet sunt diferite, fie că unii dintre noi le folosesc pentru munca de acasă, școala online, entertainment sau toate la un loc, cu toții avem nevoie de sfaturi utile de la specialiștii din domeniu, care să ne ajute să luăm o decizie potrivită.

Vizionează clipul complet pe YouTube

Review AX | Archer AX90 - Router Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit AX6600 cu Tehnologie OneMesh ™


„Dacă îți cauți un router care să ducă multe dispozitive sau dacă ești gamer, iar pentru tine contează viteza de top și stabilitatea, atunci Archer AX90 e pentru tine. Dacă ai copii și cauți o soluție simplă de control parental, atunci acest router ți-ar putea rezolva problema. Dacă vrei să faci upgrade la router și vrei să iei ultima generație în materie de hardware și software, atunci acest router e exact ce-ți trebuie.”

Citește articolul complet pe cristianflorea.ro

Review Mercusys MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Mercusys MR70X are următoarele super beneficii: Wi-Fi optim 6 ajunge până la 1,8 Gbps, Capacitatea 4x mai mare OFDMA și MU-MIMO permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive, acoperire extinsă și mai puternică.”

Citește articolul complet pe prettytech.ro

Review MR70X - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Mercusys MR70X este un router care știe ce vrea și ce poate oferi. […] cum Wi-Fi 6 este încă o tehnologie nou abordată de produsele mainstream, puteți fi siguri că modelul ăsta de router va fi bun și pe viitor. Când vine vorba de stabilitate Mercusys MR70X s-a ținut super bine și a reușit să-mi ofere o conexiune stabilă chiar și în timp ce descărcam pe PC un joc, făceam un update pe PS5 și mă uităm la un serial pe Netflix pe televizor.”

Citește articolul complet pe zonait.ro

Review MR70X | Primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6 - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Acoperirea m-a surprins plăcut, antenele acelea lungi își fac bine treaba. Rețeaua pe 5 GHz se propagă mai bine, deși de obicei este invers.”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

Review Mercusys MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Mercusys MR70X e un router foarte bun care oferă viteze la internet extraordinare pentru un preț foarte mic.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

Review MR70X | Router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6


„Mercusys MR70X este tipul de dispozitiv pe care îl setezi și aproape că uiți că există. În perioada de testare nu am întâlnit probleme în timpul utilizării care să necesite restartări.”

Citește articolul complet pe go4it.ro


Review MR70X - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Este cea mai ieftină soluție pentru a adopta WiFi 6 și a trece la viteze wireless mai mari. Are acoperire bună, performanțe decente. Instalarea și administrarea e foarte simplă. Nu am avut probleme și totul a mers perfect. Testele sunt bune.”

Citește articolul complet pe computerblog.ro

Review MR70X | Router Gigabit Dual-Band AX1800 cu Tehnologie Wi-Fi 6


„Dacă vrei sa fii în pas cu tehnologia, Mercusys MR70X este un model excelent, care oferă cel mai nou standard WiFi, are un preț accesibil și de asemenea are securitate de top WPA3.”

Citește articolul complet pe techzilla.ro

Review Router Wi-Fi 6 | MR70X - primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6


„Au trecut vremurile în care puteai cumpăra doar routere scumpe cu Wi-Fi 6. Un model cu un preț accesibil este Mercusys MR70X. Acest model acoperă toate elementele de bază de care au nevoie utilizatorii, la un preț pe care mulți și-l pot permite. ”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review MR70X | Primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6


„Routerul se configurează ușor, are o rază de acțiune extinsă și oferă o mulțime de setări și opțiuni pentru utilizatorii avansați.”

Citește articolul complet pe mobilissimo.ro

Review | MR70X - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„În ceea ce privește raza de acțiune, numai de bine. […] În cazul meu, semnalul este maxim în fiecare colț al casei, ce are o suprafața de circa 80 mp, routerul fiind amplasat cam în centrul locuinței.”

Citește articolul complet pe gadget.ro

Review MR70X | Router Gigabit Dual-Band AX1800 cu Tehnologie Wi-Fi 6


„Cum putem obține Internet de mare viteză, de preferat cu Tehnologie Wi-Fi 6, și la un preț accesibil? Răspunsul vine în urma testării routerului Mercusys, MR70X.”

Vizionează review-ul complet pe noobz.ro

Review Wi-Fi 6 Mercusys | MR70X Router Wi-Fi 6 Dual-Band AX1800


„[…] într-un apartament de 60MP cu toți pereții de beton, la distanța cea mai îndepărtată de router, acoperirea rămâne aproape neschimbată, folosind ca metode de test via wireless mai multe dispozitive mobile precum 2x laptop-uri, 3x telefoane mobile, o consolă Switch Lite și o tabletă veche. Toate s-au conectat rapid, semnalul este aproape maxim. […].”

Citește articolul complet pe movienews.ro

Review MR70X | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Routerul are o arie de acoperire mai mare și mai puternică datorită celor 4 antene High-Gain cu Beamforming. Acestea oferă o conexiune stabilă în toată locuința. Avem și conexiune gigabit, dar poate că elementul cel mai important este gestionarea interferențelor cu semnalele învecinate. MR70X beneficiază de funcția BSS Color, care reduce interferența și îmbunătățește eficiența transmisiei.”

Citește articolul complet pe noobz.ro

Review MR70X | Primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6 - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„MR70X este o soluție potrivită pentru un gaming stabil sau pentru vizionari de conținut 4K de pe Netflix sau Youtube și pentru cei care au nevoie de un router ușor de configurat, cu o acoperire WI-FI 6 bună pentru un apartament.”

Vizionează clipul complet pe vastIT

Review Mercusys | Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800 | Tehnologie Wi-Fi 6


„MR70X este o soluție potrivită pentru cei cu dispozitive de generație mai nouă pentru conectarea în banda de frecvență de 5GHz, care își doresc o viteză la internet Gbit, pentru un gaming stabil sau pentru vizionari de conținut 4K de pe Netflix sau Youtube și care au nevoie de un router ușor de configurat, cu o acoperire WI-FI 6 bună pentru un apartament.”

Citește articlul complet pe vastIT

Review Archer AX10 | Router Wi-Fi 6 Gigabit AX1500


„TP-Link Archer AX10 1500 Wifi6 este un router foarte usor de configurat si administrat, cu performante bune pe partea wireless, este dual-band (maxim 300 Mbps pe 2.4 GHz si maxim 1201 Mbps pe 5 GHz) si poate conecta zeci de dispozitive cu latenta redusa datorita OFDMA si MU-MIMO. Standardul wifi este IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax iar routerul are 4 antene externe high-gain.”

Citește articolul complet pe www.media-max.ro

Review | Primul router Mercusys cu tehnologie Wi-Fi 6 | MR70X - Router Wi-Fi 6 Gigabit Dual-Band AX1800


„Dispozitivul (MR70X) oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive.”

Citește articlolul complet pe start-up.ro

Review Tapo C200 | Cameră Wi-Fi de supraveghere Pan / Tilt


„Camera oferă o calitate excepțională a imaginii, nu mă așteptam să fie atât de bine realizată aplicația, cu atât de multe funcții utile și toate la un pret atât de mic. Aveți nevoie doar de o alimentare la curent și conexiune la rețeaua Wi-Fi. Mai ușor nu se poate.”

Citește articolul complet pe sutucosmin.com

Review Archer AX20 | Noua generație Wi-Fi 6 | Router Wi-Fi 6 Dual-Band AX1800


Review 5 stele: „TP-Link Archer AX20 are un preț foarte rezonabil și oferă un raport excelent calitate/preț. De aceea îl recomandăm tuturor cititorilor noștri care vor să treacă la Wi-Fi 6.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review Archer AX10 | Router Gigabit AX1500


„O combinație reușită între hardware bun, suport pentru Wi-Fi 6, funcțiile de bază de care toată lumea are nevoie și un preț accesibil multor utilizatori. Îți putem confirma că acest router și-a îndeplinit cu succes misiunea. […] o achiziție inspirată pentru oricine dorește să treacă la Wi-Fi 6 fără să cheltuiască foarte mult.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review Deco E4 | Sistem Mesh Wi-Fi AC1200 cu acoperire completă pentru casă


,,Dacă aveți probleme cu semnalul prin casă, poate fi și un apartament mic cu pereți groși, recomand sistemul ăsta de meshuri, mai ales la prețul ăsta e o alegere excelentă. În plus, dacă e casa mai mare, există sistem și cu 3 meshuri.”

Citește articolul complet pe hoinaru.ro

Review Deco M4 | Sistem Wi-Fi Mesh Gigabit AC1200


,,TP-Link Deco M4 este un sistem mesh cu capacitate totală AC1200, împărțită pe 867 Mbps pe 5 GHz și 300 Mbps pe 2,4 GHz, cu MU-MIMO și beamforming și restul tehnologiilor wireless actuale. Fiecare unitate are și două porturi LAN 10/100/1000 Mbps, oricare dintre ele putând funcționa ca port WAN.”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

Review Archer AX6000 și Archer TX3000E: Combo ideal pentru viteze Wi-Fi 6 fulgerătoare


,,Archer AX6000 este extraordinar, aşa cum era de aşteptat, până la urmă. Conexiunea Gigabit îşi face treaba şi merge perfect, cu viteze aproape de limita maximă, astfel că dacă ai nevoie de o descărcare rapidă, e bine să ai cablul de Ethernet la îndemână sau să îl ţii în permanenţă conectat. […] Archer TX3000E a funcţionat complementar cu router-ul Archer AX6000, fiind o placă de reţea PCI-Express pentru cei care vor să se bucure de vitezele Wi-Fi 6 fără cabluri.”

Citește articolul complet pe adevarul.ro

Synology surveillance station și Tapo C200: Supraveghează locuința cu NAS-ul legat la o cameră IP


,,Camera Tapo C200 se potriveste de minune cu orice NAS Synology. Pretul de ~150 lei este excelent, iar atasarea a doua astfel de camere la un Synology DS120j vor alcatui un sistem de supraveghere accesibil cu multe functionalitati extra. Mai adaugam la asta un HDD de 2 TB specializat, iar cu un total de ~1100 lei o sa aveti un sistem de supraveghere fara fir pentru acasa sau birourile mici. Si de aici functionalitatea si expandabilitatea se mareste fara investiti substantiale.”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

TP-Link T2600G-28SQ PART II | Performanță în rețeaua 10 Gbps | Teste și concluzii


,,TP-Link T2600G-28SQ se dovedeste a fi un switch bun pe partea de performanta. Dupa cum puteti vedea testele de transfer, acesta livreaza performante consistente, dar care depind de reteaua locala si de NAS-ul folosit. Per total ma declar impresionat de ce poate oferi si de numarul sau de porturi, acestea ofera posibilitatea de a fi cat mai util in birourile mici sau intr-un setup de retea acasa ( pentru entuziasti ). Racirea este silentioasa si nu deranjeaza absolut deloc. Constructia este solida si impresia de calitate este vizibila. ”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

TP-Link T2600G-28SQ | Switch cu suport pentru rețelele 10 Gbps și 1 Gbps


,,TP-Link T2600G-28SQ este un switch solid si orientat catre utilizarea in birouri cu pana la 24 de calculatoare standard si 4 echipate cu retea de 10 Gbps. Acesta poate sa tina in spate o intreaga retea locala pentru lucru complex in echipa prin retea. Partea de performanta am sa o testez in curand ( imediat ce pun mana pe niste adaptoare ).”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

Performanța și utilitatea conexiunii 10 GBE versus 5GBE și Gigabit


,,Switch-ul in sine reprezinta un punct cheie in orice retea, cu atat mai mult in cele de 10 GbE. TP-Link T2600G-28SQ este unul de top cand vine vorba de combinarea porturile 10 GbE + Gigabit pentru setupuri de multiple calculatoare. Are o putere de switch-ing masiva si detalii complete despre el gasiti in prezentarea lui ( vezi articol ) si testele de performanta ( vezi cifre exacte ).”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

Review Mercusys | Router Gigabit Dual-Band AC1900 și KIT Powerline Gigabit MP500


,,Mercusys iti leaga toata casa la retea cu un pret redus. Cu un simplu cablu de internet, poti astfel sa conectezi un PC sau un laptop direct la acest adaptor, fara sa mai fie nevoie sa tragi cabluri prin casa.”

Citește articolul complet pe zonait.ro

Review Mercusys MR50G | Router Gigabit Dual-Band AC1900


,,Pe lângă faptul că are 5 GHz ca și rețea, poate să și managerieze toate dispozitivele conectate la acest dispozitiv. Obține peste 600 Mbps pe wireless, pentru un router la prețul ăsta, este super, super bine. Puteți face lejer stream, din orice parte a casei voastre, puteți să vă duceți oriunde.”

Vizionează clipul complet pe bobospider

Review | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,Ce îmi place la sistemul mesh Mercusys Halo S12? 1. O rețea unificată: Cu ajutorul tehnologiei Mesh, unitățile Halo lucrează împreună pentru a forma o rețea unică cu un singur nume și o singură parolă Wi-Fi și 2. Roaming fără întreruperi: În timp ce te deplasezi prin casă, semnalul Wi-Fi se mută automat de la o unitate Halo la alta pentru a te bucura de conexiuni rapide pe toate dispozitivele conectate etc.”

Citește articolul complet pe elacraciun.ro

Review Mercusys | Router Gigabit MR50G și KIT Powerline Gigabit MP500 KIT


,,Routerul este un dispozitiv de importanță vitală în casă. Degeaba ai tu un super televizor, o consolă sau un super PC dacă nu ai un router decent - Routerul Mercusys MR50G AC1200 Dual-Band Gigabit cu Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Control Parental și mod Access Point și adaptorul Powerline Gigabit MP500 KIT.”

Vizionează clipul pe Zona IT

#UNBOXING + #REVIEW și Testare Live cu Ovidiu ,,Ovvy" Pătrașcu | Router gaming Tri-Band Wi-Fi 6 Archer AX11000


,,Am făcut un mic upgrade la set up-ul de gaming. Este vorba, după cum o să vedeți în următoarele minute, de un router Tri-Band de gaming Wi-Fi 6, Archer AX111000, o minunăție pentru noi, pasionații de gaming. Acest router este top-tier la momentul actual pe piață.”

Vizionează clipul complet pe OvidiuPatrascu

Review Wi-Fi 6 | Sistem Mesh Wi-Fi 6 Deco X20 (2 pack)


,,TP-Link Deco X20 este un sistem mesh pe noul standard Wi-Fi 6. Mie mi-a plăcut. Are capacitate AX1800, am prins 680 Mbps pe wireless cu el, s-a dovedit foarte ușor de instalat și configurat și are funcții suficiente pentru un utilizator normal.”

Citește articolul complet pe nwradu.ro

Review Deco M4 | Sistem Wi-Fi Mesh Gigabit AC1200


,,Pentru zoom calls, facebook lives și alte lucruri de făcut online […], școală online, cursuri – acum le putem face liniștiți, viteza fiind mai mult decât suficientă pentru o experiență fără întreruperi.”

Citește articolul complet pe urbankid.ro

Review Wi-Fi 6 | Sistem Mesh Wi-Fi 6 Deco X20 (2 pack)


,,Acest sistem mesh Wi-Fi este o alegere bună pentru: persoanele interesate de standardul Wi-Fi 6 (802.11ax), utilizatorii care doresc securitate de top pentru rețeaua lor, persoanele care vor un sistem mesh Wi-Fi simplu de instalat și utilizat, case și apartamente unde zona de acoperire este problematică pentru un router și utilizatorii care vor să-și controleze rețeaua folosind asistentul vocal Amazon Alexa.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review | Router Mercusys Gigabit Dual-Band AC1900


,,Mercusys MR50G este un router de buget performant și ușor de configurat, care oferă funcționalitate de bază, fără lucruri complicate. […] performanța wireless este punctul forte al acestui model, oferind o acoperire foarte bună în apartamente mici și medii.”

Citește articolul complet pe go4it.ro

Review MR50G | Router Wireless Dual-Band Gigabit AC1900


,,Routerul wireless Mercusys MR50G este accesibil și cu toate acestea oferă performanțe maxime: conexiuni rapide cu toate dispozitivele, acoperire mare, șase antene cu tehnologie Beamforming.”

Citește articolul complet pe computerblog.ro

Review Mercusys MR50G | Router Gigabit Dual-Band AC1900


,,Mercusys AC1900 MR50G […] este un router de calitate, ce oferă viteze foarte bune, acoperire foarte bună datorită celor 6 antene și o sumedenie de tehnologii folositoare pe care Mercusys le-a inclus în MR50G.”

Citește articolul complet pe prettytech.ro

Review Tapo C200 | Cameră Wi-Fi de supraveghere cu funcție Night vision


,,Camera Wi-Fi Pan/Tilt de supraveghere cu Night Vision Tapo C200 este gadgetul perfect pentru o locuință care poate fi supravegheată constant, extrem de simplu. Dotată cu funcția de detectare a mișcării, camera Tapo C200 trimite notificări către telefonul proprietarului imediat ce sesizează mișcare în aria sa de supraveghere și activează alarma.”

Vizionează review-ul complet la Marius Calugaru

Review Wi-Fi 6 | Router Archer AX11000


,,TP-Link Archer AX11000 Gaming Router face față cu brio la conexiuni multiple, fie ele pe fir sau wireless, are o acoperire foarte bună datorită celor 8 antene și poți administra cu ușurință totul prin aplicația dedicată.”

Citește și vizionează review-ul complet pe movienews.ro

Review Adevărul Tech | Router Mercusys Wireless Gigabit Dual-Band MR50G


,,Acesta este o soluţie bună pentru cei care vor să treacă pe o reţea Gigabit fără a investi foarte mult, sau pur şi simplu pentru cei care vor să beneficieze de o viteză ridicată de descărcare, gaming şi streaming fără probleme.”

Citește articolul complet pe adevarul.ro

Review Mercusys | Router MR50G Gigabit Dual-Band AC1900


,,Cele sase antene sunt numa’ bune pentru a-ti permite sa mentii o conexiune stabila pe mai multe dispozitive in acelasi timp, iar daca esti gamer ca si mine, indiferent de unde iti sunt prietenii, vei putea sa te conectezi cu usurinta la serverele acestora.”

Citește articolul complet pe zonait.ro

Review Mercusys | Router Gigabit Dual-Band AC1900


,,Mercusys MR50G AC1900 este un router care se adreseaza in principal apartamentelor de bloc ce sunt dotate cu o multime de dispozitive inteligente, de la simplul laptop la televizorul smart sau boxa de tip Google Home. De asemenea, este destinat celor care au nevoie de viteze mari de descarcare atat pe fir cat si pe wireless si stabilitate din punct de vedere al semnalului.”

itește articolul complet pe daytrend.ro

Review MR50G | Router Mercusys Dual-Band Gigabit cu șase antene


,,Mercusys este un brand care se integrează foarte bine pe piața din România, oferind produse de calitate la prețuri accesibile, iar modelul MR50G este perfect pentru cei care doresc să facă un upgrade, mai ales pentru cei care au internet de mare viteză, de la 300Mb/s în sus.”

Citește articolul complet pe techzilla.ro

Review | Router Mercusys MR50G Gigabit Dual-Band AC1900


,,Routerul Mercusys MR50G m-a ajutat să rezolv problemele de semnal WiFi la mine acasă. Acum nu mai trebuie să apelez la range extendere sau să investesc într-un sistem mesh ce poate fi scump.”

Citește articolul complet pe thegadgetist.ro

Review MR50G Mercusys | Router Gigabit Dual-Band AC1900


,,Îl recomand celor care fac trecerea în era Gigabit pentru streaming video HD fără întreruperi, gaming online și descărcarea de fișiere instant. Ca acoperire nu am avut deloc probleme în a accesa internetul wireless într-un apartament cu 3 camere.”

Citește articolul complet pe mobilissimo.ro

Review Mercusys | Router Gigabit Dual-Band AC1900


,,Nu pot să spun decât că acest router m-a impresioant extrem de plăcut și că […] este un chilipir. Cred că pentru o casă mică/medie nu ai nevoie de mai mult, mai ales dacă ai posibilitatea de îl amplasa central.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

Review | Cameră Wi-Fi Pan/Tilt de supraveghere Tapo C200


,,Tapo C200 a reusit sa impresioneze si prin dotarile disponibile in aplicatia Tapo. Posibilitatea de two-way call ii ofera posibilitatea de a o folosi ca nanny-cam pentru camera copilului. Prinderea in perete reprezinta un alt avantaj al camerei alaturi de senzorul infrarosu care isi face treaba pe distante scurte. Nu aveam mari asteptari la o camera de supraveghere pentru acasa de sub 200 lei, dar iata ca Tapo C200 m-a impresionat.”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

Review Archer AX10 | Router Wi-Fi 6 Gigabit AX1500


,,Mi-a plăcut că poate fi accesat ușor de pe mobil pentru a schimba anumite setări și are toate funcțiile de care ar avea nevoie un utilizator obișnuit. […] Dacă ești în căutarea unui router nou care să fie future proof și să te poți lăuda prietenilor că știe și Wi-Fi 6 atunci Archer AX10 poate fi o alegere potrivită pentru tine.”

Citește articolul complet pe thegadgetist.ro


Review MR50G articol + video | Router Wireless Dual-Band Gigabit AC1900


,,MR50G este o soluție potrivită pentru cei care își doresc o viteza mare la internet și în rețeaua locală (Gbit) pentru vizionari de conținut 4K de pe Netflix sau Youtube, care au nevoie de un router ușor de configurat, cu un semnal stabil și puternic WIFI în toată casa, mai ales dacă este instalat cât mai central.”

Citește și vizionează review-ul complet pe vastIT

Articol Bursa.ro | Gama smart home Tapo de la TP-Link oferă beneficiile unei case inteligente, la îndemâna tuturor


,,Gama smart home Tapo de la TP-Link, este un program de supraveghere cu mai multe funcţii, care oferă siguranţă atunci când oamenii pleacă în vacanţe, dar şi uşurinţă în gestionarea treburilor casnice. Totodată, oferă un raport calitate-preţ foarte bun, un design compact şi este simplu de folosit.”

Citește articolul complet pe bursa.ro

Review MR50G | Router Wireless Dual-Band Gigabit AC1900


,,Mercusys AC1900 Wireless Dual Band Gigabit Router (MR50G) are un semnal puternic și o acoperire bună și oferă performanțe de top plus că totul vine ambalat într-un device mic, ușor și elegant.”

Citește integral articolul pe movienews.ro

Review Mercusys MR50G | Router Wireless Dual-Band Gigabit AC1900


,,Mercusys MR50G AC1900 este un router de calitate, ce oferă viteze bune, care nu costă mult și este potrivit pentru cei care vor să profite de internetul de mare viteză și care vor să vadă filme 4K de pe Netflix fără întreruperi și pentru un download rapid.”

Citește articolul complet pe start-up.ro

Review | Cameră Wi-Fi Pan/Tilt de supraveghere Tapo C200


,,Calitatea video si audio sunt respectabile in orice stare de iluminare. Capabilitatile de detectare a miscarilor sunt destul de solide si, dupa cum am evidentiat deja aplicatia mobila pentru configurarea si controlul acestei camere (si orice altele pe care le-ati adaugat la reteaua de securitate) este poate una dintre cele mai bune afaceri.”

Citește articolul complet pe cristiannicolau.wordpress.com

Review Deco M5 | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit cu acoperire completă pentru casă AC1300


“Instalarea sistemului Deco a fost rapida si usoara. Am descarcat aplicatia mobila pe smarpthone si mi-am creat un cont folosind adresa de e-mail si o parola. Am urmat instructiunile din aplicatie pentru a conecta o unitate Deco la modemul meu, am așteptat 30 de secunde ca LED-ul sa comute albastru si am apasat pe Next. A durat cateva secunde ca aplicatia sa recunoasca Deco.”

Citește articolul complet pe cristiannicolau.wordpress.com

Review | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,E o variantă potrivită Mercusys Halo S12? Absolut. Instalarea e simplă, conectivitatea e stabilă și asta e cel mai important.”

Citește articolul complet pe start-up.ro

Review Mercusys | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,Pot spune că acest sistem mesh mi-a plăcut prin prisma prețului scăzut, acoperirii mari, a instalării foarte ușoare, dar și prin faptul că ulterior rețeaua poate fi extinsă.”

Citește articlul complet pe mobilissimo.ro

Review Halo S12 (2 pack) | Sistem Mesh Wi-Fi Mercusys


,,Mercusys Halo S12 a reprezentat, așa cum am spus de la bun început, o surpriză plăcută. În mod neașteptat am descoperit un produs fără minusuri evidente la un preț mai mult decât decent.”

Citește articolul complet pe gadget.ro

Review | Halo S12 - Primul sistem Mesh Wi-Fi de la Mercusys


,,E un produs cu care îți faci treaba mai degrabă să mărești acoperirea între etaje sau chiar spre un foișor.”

Citește articolul complet pe mariuscucu.ro

Review HS110 | Priză Inteligentă Wi-Fi cu Monitorizarea Energiei


,,TP-Link HS110 este o priza compacta cu o constructie de calitate si va rezista timp de cativa ani fara probleme. […] Cu ajutorul unui HS110 nu vei uita niciodata electrocasnicele pornite cu alti consumatori, acestea putand fi oprite de la distanta sau dupa un program strict de functionare.”

Citește articolul complet pe ghidulit.ro

Review | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,In urma instalarii sistemului Mesh am observat o imbunatatire evidenta a ariei de conectivitate, si viteza la internet nu a fost afectata. Astfel Mercusys Halo S12 poate fi numit un go-to pentru cei ce isi doresc un sistem de tip Mesh la un buget minim.”

Citește articolul complet pe misiuneacasa.ro

Review Deco P9 (3 pack) | Sistem Mesh Wi-Fi AC1200 + AV1000 cu acoperire completă pentru casă


,,L-am testat și mi se pare cea mai potrivită soluție pentru a avea conexiune de internet stabilă și cu viteză într-o casă mare.”

Citește articlolul complet pe cristianflorea.ro

Review | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack) | Articol + Review YouTube


,,Ce îmi place foarte mult la acest sistem mesh este că are un raport calitate/preț foarte bun, este mic și compact, ce nu ocupă foarte mult loc. Vitezele de upload și download sunt foarte bune, instalarea se face ușor și intuitiv, iar acoperirea teoretică de 260 de metri pătrați este suficientă.”

Citește și vizionează review-ul complet pe prettytech.ro

Review Mesh Wi-Fi 6 | Deco X60 (3 pack) Sistem Mesh Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit AX3000 cu acoperire completă pentru casă


,,TP-Link Deco X60 este un sistem mesh Wi-Fi frumos, cu suport pentru cel mai nou standard Wi-Fi 6 (802.11ax). Acesta are hardware puternic și vine cu o aplicație mobilă ușor de folosit, ce este folosită pentru a crea și administra rețeaua. Uneltele de securitate și control parental sunt de foarte bună calitate, iar viteza maximă în rețeaua wireless este ridicată.”

Citește articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,Mercusys a integrat într-un sistem mesh de buget, caracteristici și funcții care acoperă nevoile de conexiuni și date pentru o utilizare moderată, în orice familie. Instalarea și configurarea HALO S12 este facilă, rețeaua este una stabilă, acoperirea foarte bună. Personal, îl văd util atât într-un apartament cât și la casă, pentru o acoperire extinsă, pentru internet pe terasă sau în curte. Analizând și câteva review-uri ale unor utilizatori care au cumpărat produsul, părerile acestora confirmă cele spuse mai sus.”

Citește articolul complet pe gadget-talk.ro

Review Halo S12 | Sistem Mesh Wi-Fi de la Mercusys cu acoperire pentru întreaga casă


,,Acest sistem mesh Halo 12 (2-Pack), incorporeaza puterea a doua unitati separate AC1200, ceea ce ajuta la o acoperire stabila si extinsa a semnalului Wi-Fi, pentru suprafete impresionante de pana la 260 m2.”

Citește articolul complet pe blogatu.ro

Review Archer AX11000 | Router Gaming Wi-Fi 6 Tri-Band | + Review YouTube


,,După conectare, procesul e foarte intuitiv (completezi câteva câmpuri în aplicaţia Tether pe mobil, care detectează routerul via Bluetooth) şi vitezele au fost şocante pentru mine.”

Citește și vizionează review-ul complet pe firstplay.ro

Review Mesh | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack) cu acoperire pentru întreaga casă


,,Am fost plăcut impresionat să aflu că Halo S12 vine atât cu WiFi pe 2.4 GHz cât și pe 5 GHz, practic asigurând o viteză teoretică pe conexiunea fără fir de 300 + 867 Mbps.”

Citește articolul complet pe arenait.ro

Review | Halo S12 - Primul sistem Mesh Wi-Fi de la Mercusys


,,Mercusys Halo S12 este un sistem mesh destinat celor care isi doresc o acoperire mare din punct de vedere wireless, un semnal puternic, fara intreruperi si la un pret foarte bun.”

Citește articolul complet pe daytrend.ro

Review Halo S12 | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack)


,,Mercusys Halo s12 a avut semnal full și o medie a timpului de răspuns de 11ms, iar viteza de peste 90Mb/s. Pentru un mesh care costă atât de puțin, s-a descurcat foarte bine! ”

Citește review-ul complet pe techzilla.ro

Review Adevărul Tech | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack) cu acoperire completă


,,Deşi nu am o locuinţă uriaşă, pereţii sunt din beton masiv, dar cu toate acestea, semnalul a fost uniform şi puternic. Sincer, pentru un sistem alcătuit din două module, Halo S12 s-a descurcat mult mai bine decât mă aşteptam. În plus, are şi o funcţie numită Seamless Roaming, care te conectează automat la cel mai puternic dintre cele două module, în funcţie de unde te afli în locuinţă.”

Citește articolul complet pe adevărul.ro

Review Mercusys | Sistem Mesh Wi-Fi Halo S12 (2 pack) | Review YouTube


,,Sistemul Mercusys Whole Home Mesh, Halo S12 este o soluție potrivită pentru cei care nu au o conexiune la internet mai mare de 100Mbps și își doresc ceva simplu, rapid și ușor de configurat, cu un semnal stabil și puternic, atât ca o soluție nouă dar și pentru a îmbunătății rețeaua WIFI existentă.”

Citește și vizionează review-ul complet pe vastit.ro

Review Halo S12 | Sistem Mesh Wi-Fi cu acoperire pentru întreaga casă


,,Mercusys Halo S12 este un router WiFi de tip Mesh avansat. Însă este ușor de instalat și utilizat, simplu de gestionat și asigură o acoperire foarte bună. În același timp are un preț atractiv. Pot să spun că merită recomandat pentru achiziție.”

Citește articolul complet pe computerblog.ro

Review | Becul inteligent multicolor Kasa Smart de la TP-Link


,,Cu becul inteligent TP-Link KL130 […] veți economisi energie electrică și vă puteți bucura de toate celelalte funcții inteligente, numărul infinit de culori fiind doar una din ele.”

Citește și vizionează review-ul complet pe sutucosmin.com

Review | Primul Sistem Wi-Fi Mesh Mercusys | Halo S12 (2 pack)


,,Halo 12 este un sistem Mesh dedicat utilizării de acasă, dar performanțele sale și raza mare de acoperire au demonstrat că poți foarte bine să-l folosești nu numai în apartament, dar și la curte la casă cu 1 etaj, sau chiar și la birou.”

Citește articolul complet pe movienews.ro

Review | Range Extender Wi-Fi MW300RE


,,Acesta este un dispozitiv compact, de dimensiuni reduse si pe care il puteti monta oriunde semnalul de WiFi nu poate ajunge la puterea maxima, ori unde instalarea unui router este grea sau chiar imposibilia.”

Citește articolul complet pe andreipitigoi.ro

Review | KL130 bec inteligent color Kasa Smart


,,Deoarece KL130 este un bec multicolor, puteti alege intre o gama larga de culori si luminozitate. Puteti alege o combinatie pentru orice, de la o petrecere pana la o cina pana la o sesiune de studiu pana tarziu in noapte. […], becul multicolor Kasa Smart se conecteaza, de asemenea, la reteaua Wi-Fi a casei fara a fi nevoie de hub sau echipament suplimentar. “

Citește și vizionează review-ul complet pe cristiannicolau.ro

Review | Cameră Wi-Fi Pan/Tilt de supraveghere Tapo C200


,,Având un preț foarte bun și posibilitatea de a o seta foarte ușor Tapo C200 este una dintre cele mai fiabile camere dea cest tip.”

Citește articolul complet pe techstart.ro

Review MW325 | Router Wireless N 300 Mbps


,,Router-ul WiFi Mercusys MW325R reprezinta o solutie disponibila la in raport calitate/pret excelent si este capabil sa acopere pana la 500 de metri patrati si astfel va veti putea bucura de conexiuni rapide si de performante inalte oriunde in locuinta sau de jur imprejur.”

Citește articolul complet pe blogatu.ro

Review Deco M5 | Sistem Mesh Wi-Fi Gigabit cu acoperire completă pentru casă AC1300


,,Vitezele sunt bune, setarea acestora este foarte ușoară iar ca și spațiu ocupă extrem de puțin.”

Citește articolul complet pe techstart.ro

Review MW300RE | Range Extender Wi-Fi 300 Mbps


,,Modulul dispune de functii precum Wireless MAC Address Filtering, Domain Login Function, Transmit Power Control si este combatibil cu orice tip de router WiFi.”

Citește articolul complet pe blogatu.ro

Gadgeturi Smart |Sfaturi de întreținere și protecție pentru produsele tale


,,Tehnologia a reusit sa transforme fiecare aspect al vietii noastre, devenind o parte din realitatea omului modern, caci uneori pare imposibil sa ne dezlipim de gadgeturile noastre preferate. Cu toate acestea si ele trebuie protejate si intretinute, astfel incat sa ne bucuram de ele o perioada cat mai mare de timp si, sa ne asiguram in acelasi timp, ca suntem protejati de atacurile cibernetice.”

Citește articolul complet pe misiuneacasa.ro

Review Deco E4 | Sistem Mesh Wi-Fi AC1200 cu acoperire completă pentru casă


,,TP-Link Deco E4 constituie o soluție modernă și plăcută pentru acasă sau pentru birouri, magazine, restaurante, galerii comerciale. Suportă multe dispozitive și oferă viteze stabile de internet.”

Citește articolul complet pe computerblog.ro

Review | Cameră de supraveghere Tapo C200


,,Dacă ești în căutarea unei camere de supraveghere la un preț ok, Tapo C200 poate fi o alegere potrivită. Calitatea imaginii este bună, se poate accesa rapid de la distanță, iar aplicația e ușor de folosit.”

Citește articolul complet pe thegadgetist.ro

KL130 - Becul inteligent multicolor | Review


„TP-Link Light Bulb KL130 este un bec inteligent care are tot ce îi trebuie pentru a completa o casă inteligentă, iar aplicația Kasa de la TP-Link are grijă ca fiecare componentă smart să se sincronizeze și să funcționeze exact cum dorești tu.”

Citește articolul complet pe movienews.ro

Deco P9 | Instalare. Funcții. Test de viteză. Design.


„Deco P9 poate să facă față până la 100 de dispozitive conectate. De când l-am instalat nu mi-a mai picat conexiunea la niciun aparat conectat la wifi.”

Citește articolul complet pe thegadgetist.ro

Review | Archer TX3000E - Adaptor AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCle


,,Dacă vrei să te bucuri de beneficiile unei plăci de rețea PCI-Express cu suport pentru standardul Wi-Fi 6 la un preț rezonabil, TP-Link Archer TX3000E este o alegere foarte bună.”

Articol complet pe Digital Citizen.ro

Review | Deco M5 - Sistem Mesh Wi-Fi AC1300 Gigabit cu acoperire completă pentru casă


,,TP-Link Deco M5 este la bază un router MU-MIMO cu bandă dublă, iar ca factor diferențiator este HomeCare, care funcționează ca un antivirus și antimalware integrat în router.”

Articolul complet pe techzilla.ro

Review | TP-Link Archer AX6000 + TX3000E - Combinația perfectă pentru gamerii entuziaști


,,TP-Link Archer AX6000 este clar un router profesional dedicat celor mai împătimiți gameri care vor să aibă certitudinea trecerii de la 4K la 8K și stabilitate, iar cei care s-au săturat de cabluri sau nu au posibilitatea conectării PC-ului de gaming la internet prin LAN, nu au motiv de îngrijorare dacă optează pentru TP-Link Archer TX3000E căci vorbim aici de Wi-Fi 6 care oferă viteze stabile de transfer de până la 2402Mbps!”

Articol complet pe movienews.ro

Recomandarea Specialistului | Mercusys AC12


,,Routerul dual-band livreaza viteze de pana la 300 Mbps in banda de 2.4 GHz pentru activitati uzuale, respectiv 867 Mbps in banda de 5 GHz pentru gaming online si streaming video HD fara intreruperi. De asemenea, tehnologia 2×2 MIMO pentru cresterea eficientei transmisiei wireless intre mai multe dispozitive, functia de control parental ce ofera parintilor posibilitatea de a restrictiona accesul copiilor pe anumite site-uri.”

Articol complet pe cristiannicolau.ro

Review | Deco P9 - Sistem Mesh Wi-Fi AC1200+AV1000 cu acoperire completă pentru casă


,,După o perioadă de câteva zile, timp în care am avut instalat sistemul mesh TP-Link Deco P9 (3-pack) în locuință pot spune că acesta a livrat pe măsura așteptărilor.”

Articol complet pe mobilissimo.ro

Review | Archer AX6000 - Router noua generație Wi-Fi 6


,,TP-Link Archer AX6000 este un router wireless puternic și unul dintre cele mai rapide routere Wi-Fi 6 de pe piață. Performanța pe banda de 5 GHz este excelentă, numai bună pentru streaming la rezoluție 4K ori gaming online. De asemenea, Archer AX6000 include și funcții de securitate și controale parentale eficiente, utile pentru protejarea rețelei și a copiilor. Adaugă și o aplicație mobilă destul de bine gândită, un număr foarte generos de porturi și înțelegi de ce ne place acest router. Dacă te gândești să treci la Wi-Fi 6, merită să iei în considerare Archer AX6000.”

Articol complet pe Digital Citizen.ro

Review LB120 | Hands-On cu un bec inteligent TP-Link LB120


“Unul dintre avantajele mari pe care le văd eu la acest bec este faptul că se conectează automat la routerul tău și nu ai nevoie de un device suplimentar pentru a-l controla de pe telefon.”

Review-ul complet pe YouTube - Cristian Florea

Review Archer C5400X | Te ține routerul să organizezi un LAN la tine acasă?


Principalele avantaje: Procesare testată – CPU quad-core de 1,8 GHz pe 64 de biți, 3 co-procesoare și 1 GB RAM, Prioritizează traficul – Setează QoS pe modul gaming pentru a menține conexiunea rapidă atunci când toată lumea este online.”

Articolul complet pe sutucosmin.com

Recomandări - Gadgeturi inteligente și pentru fun la tine acasa


“Produsele inteligente reprezintă viitorul, așa că încet-încet prizele și becurile de ultimă generație sau camerele cu funcții de securitate au început să-și facă loc și în casele noastre. Scopul lor este de a ne ușura viața și de a ne oferi un plus de siguranță, așa că tot mai mulți doresc să le încerce.”

Articolul complet din revista Casa mea

Recomandare HS100 - gadgeturi bune prin casă


“Am de mult așa ceva și recent am achiziționat încă una. Poate fi programată să se aprindă la o anumită oră, iar eu folosesc asta pentru a aprinde espressorul cu câteva minute înainte de trezire. Mai folosesc una pentru a aprinde niște lumini colorate prin casă la ora 21 și să le sting la ora 24, iar iarna am pus-o pe bradul de Crăciun. Se poate aprinde și din butonul de pe ea, desigur.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review KL120 - Revista CHIP


“Avantajul dispozitivului KL120 este că-l poți controla de oriunde, folosind aplicația Kasa Smart.”

Articolul complet al revistei CHIP aici

Review - TP-Link Archer C5400X


“Archer C5400X este unul dintre cele realizate pentru a domina competiția de gaming și mi-a lăsat una dintre cele mai frumoase impresii de testing. Routerul apară sistemul tău de amenințările dăunătoare care se pot strecura prin descărcari și partajări de fișiere.”

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

Review TP-Link Archer T2U Plus


“TP-Link Archer T2U Plus este un adaptor Wi-Fi excelent, care oferă viteze bune, conexiuni stabile și o acoperire wireless foarte bună. Prețul său este accesibil și caracteristicile sale îl fac să fie o alegere bună pentru majoritatea oamenilor.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Deco M9 Plus - Sistem Mesh cu viteză și acoperire excelente - review


“Per ansamblu, Deco M9 Plus este o soluție mesh de o calitate superioară, cu acoperire excelentă și un throughput mai mult decât decent.”

Articolul complet al revistei CHIP aici

Router Mercusys MW325R și Range Extender MW300RE - review


“Mercusys Router wireless MW 325R este un router WiFi in banda de 2.4GHz, pana la clasa N, IPv4, care ofera acoperire maxima datorita celor patru antene de 5dBi de pana la 500mp. MW300RE elimina zonele moarte prin conectarea fara fir la routerul dvs., consolidand si extinzand semnalul in zone fara semnal. “

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

Review | Deco E4


Acest sistem mesh WiFi pentru întreaga casă, este o alegere bună pentru:

  • Casele care au conexiuni la internet cu viteza maximă sub 100 Mbps
  • Părinții care-și doresc o soluție eficientă de control parental
  • Persoanele care vor să-și controleze de la distanță rețeaua de acasă
  • Utilizatorii care vor să extindă un sistem mesh WiFi existent, care are alte modele Deco, adăugând stații noi la un preț foarte accesibil
  • Persoanele care folosesc Amazon Alexa și vor să-și controleze rețeaua WiFi prin comenzi vocale
Articol complet Digital Citizen

TP-Link Archer C5400X - review


“Tp-Link Archer C5400X e un router pentru pasionaţii de jocuri şi consumatorii de conţinut video 4 K sau 8K. Unul dintre principalele avantaje, în afară de viteză, e că poate fi controlat de la distanţă din aplicaţia de mobil dedicată, altul e simplitatea configurării şi multitudinea de opţiuni. […] Dacă eşti un pasionat de gaming, putere, viteză, performanţă pe scurt, Archer C5400X poate fi alegerea potrivită.”

Articolul complet pe adevarul.ro

TP-Link Deco M4 routerul Mesh WiFi la review


“Un pachet Deco M4 contine doua unitati si ofera Wi-Fi pe o suprafata de pana la 260 de metri patrati. Daca acest lucru nu este suficient, poti adauga oricand mai multe unitati Deco in retea pentru a creste acoperirea.”

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

Recenzie TP-Link Archer C5400X: Unul dintre cele mai rapide routere Wi-Fi 5!


“TP-Link Archer C5400X este un router wireless puternic, care are potențialul de a deveni cel mai rapid router Wi-Fi 5 din piață. Performanța sa pe cele două benzi de 5 GHz este excelentă, perfectă pentru streaming video la rezoluție 4K și gaming online intens. De asemenea, acest router include unelte de securitate de foarte bună calitate și controale parentale eficiente, utile pentru casele inteligente și pentru familiile cu copii.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review - Priza inteligentă HS110


“Priza inteligentă TP-Link HS110 este un gadget interesant. În funcție de nevoie se poate dovedi nu doar interesant, ci chiar un dispozitiv util.”

Articolul complet pe gadget.ro

Review - Bec inteligent Wi-Fi LB120


Becul LB120 este “extrem de simplu de configurat” și “toate funcțiile sunt integrate direct în bec, nu este nevoie de un modul suplimentar”.

Articolul complet pe gadget.ro

Prezentare router Mecursys Gigabit AC12G


“Este un router performant, eficient și bun pentru multe activități online, de la browsing și până la gaming online fără întreruperi.”

Articolul complet pe mobilissimo.ro

TP-LINK Deco M4 Prima rețea WiFi


“Pentru a instala și a configura nu aveți nevoie de cunoștințe speciale. Principalul lucru este că puteți oricând să vă extindeți această rețea cu un modul sau module suplimentare sau, dacă achiziționați mai târziu un dispozitiv „mai vechi”, lăsați Deco M4 ca nod de extindere a rețelei.”

Articolul complet pe reviewromania.ro

TP-Link Archer C6 AC1200: Router dual-band Gigabit cu tehnologie MU-MIMO


“Ca de fiecare dată încep cu procesul de unboxing, astfel că în interiorul cutiei găsiți în primul rând router-ul pe o nuanță de negru glossy în zona superioară și cu o textură de tip diamant care îi dă o alură specială.”

Articolul complet pe mobilissimo.ro

Deco M4 - Sistem Mesh puternic cu preț convenabil


“Sistemul TP-Link Deco M4 nu oferă doar performanța unui sistem mesh ci și un preț rezonabil și poate acoperi până la 260 mp cu cele două unități ale sale”

Articolul complet al revistei CHIP aici

Review Hub USB TP-Link UH700


“Am început să-l folosesc la birou pentru că am rămas o perioadă fără internet și ambele modem-uri pe care le aveam acopereau mai mult decât portul destinat lor. Acum am internet prin wifi dar nu aș mai renunța la HUB pentru că este mult prea util.E mișto că are buton de ON/OFF și câte un LED care să confirme conectarea pentru fiecare port.”

Articolul complet pe revoblog.ro

Review de router: TP-Link Archer C6 cu AC1200


“Acoperirea wireless este bună, peste medie. Antenele mai mari și poate beamforming-ul se cunosc în acțiuni, am avut acoperire rezonabilă în cel mai îndepărtat punct al casei, unde alte routere uneori nu bat decât cu una dintre rețele.”

Articolul complet pe nwradu.ro

TP-Link Deco M5 pack of 3 – sistem mesh ideal pentru suprafete extinse


“Ca si data trecuta, am reusit sa montez sistemul si sa setez reteaua in doar cateva minute. Desi am vazut pe internet pareri ale unor utilizatori care regreta lipsa unei interfete web, eu gasesc extrem de convenabila interfata de pe smartphone, fie el Android sau iPhone, pentru ca pe acesta din urma il ai (mai) tot timpul la tine.”

Articolul complet pe ArenaIT.net

Review TP-Link Archer C6 v2


“Își face treaba numai bine într-un apartament cu două sau trei camere și, din ce am descoperit în cele două săptămâni de testare, nu are deloc probleme de stabilitate. De asemenea, poate servi și ca access point în vederea extinderii rețelei Wi-Fi.”

Articolul complet pe arenait.ro

Review TP-Link Deco M9 Plus: Mesh Wi-Fi prieten cu casele inteligente!


“TP-Link Deco M9 Plus este un produs promițător care oferă o performanță bună în toată casa. Are hardware modern și un “backhaul WiFi” dedicat, care poate gestiona un număr ridicat de clienți în rețeaua wireless. De asemenea, oferă și funcții pe care nu le vezi des în ecosistemul de dispozitive mesh WiFi: integrare cu alte dispozitive pentru smart home.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

TP-Link Deco M5 (2 pack)– sistem mesh practic pentru casa


“Stiti reclamele alea care incep asa: V-ati saturat de clasicele routere? Vreti un router care sa arate bine in living? Ei bine, cam asa este si cu TP Link Deco M5! Este destul de mic incat sa il ascunzi in vreun raft, dar este destul de chic incat sa poata fi montat si la vedere.”

Articolul complet pe arenait.ro

Review Router Archer C5


“Cele patru antene iși fac treaba de minune și am fost placut surprins de acoperirea atât de mare și de viteza foarte bună”

Review-ul complet pe YouTube - SteamGamesRo

TP-Link Deco M5 - review


“TP-Link Deco M5 se adresează celor ce stau la casă și caută soluția de acoperire a întregului spațiu cu un semnal wireless puternic. Vorbim de o soluție ce plusează și pe partea de simplitate în utilizare, design ce se integrează în spațiul unei case moderne.”

Articolul complet pe gadget.ro

TP-Link Archer C6 - review


“Este un router ce impresionează prin simplitate, viteză și funcțiile integrate. Cu accent pe viteză - cred că avem cel mai performant router wireless de 200 de lei la momentul actual.”

Articolul complet pe gadget.ro

TP-Link oferă posibilitatea de a utiliza stații Deco diferite în rețeaua ta


“Această abordare a TP-Link este inteligentă și utilă pentru clienții companiei. De exemplu, poate ai cumpărat un kit TP-Link Deco M5 cu două stații și constați că ar fi ideal să adaugi încă un nod, pentru acoperire și performanțe optime. Poți cumpăra o stație mai ieftină Deco M4 și să o adaugi la sistem.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

TP-Link Deco M5 (2 Pack) – Review


“Noi am fost incantati de modul in care ruleaza acest sistem mesh si il putem recomanda cu incredere tuturor celor care vor sa aiba parte de o retea Wi-Fi extrem de stabila in propriul camin.”

Articolul complet pe ithot.ro

Review Sistem Mesh Deco M5 3 pack


,,Sistemele de tip Mesh combină mai multe routere care sunt interconectate și pot să gestioneze mai bine acoperirea dintr-o locuință, din birouri, din hoteluri și alte asemenea spații mai mari.”

Articolul complet pe computerblog.ro

Review Sistem Mesh Deco M4: funcționează bine


,,Vine cu un preț bun pe piață, semn că routerele mesh devin mai accesibile și intră în mainstream.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review Sistem Mesh Deco M4: reprezintă o alegere bună...la un preț foarte accesibil.


Pentru banii pe care-i dai, primești hardware de calitate, viteze foarte bune pentru rețeaua WiFi dar și ceva mai puține facilități decât oferă sistemele Deco mai scumpe. Un atu important este faptul că poți mixa Deco M4 cu alte modele Deco, folosindu-l astfel pentru a extinde un sistem mesh WiFi Deco existent, la un cost redus. Deco M4 reprezintă o alegere bună și, cu câteva actualizări de firmware viitoare, are potențialul de a fi cel mai performant sistem mesh WiFi, la un preț foarte accesibil.

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review TP-Link Deco M5 (2-pack): Un sistem mesh WiFi frumos, pentru întreaga casă!


“TP-Link Deco M5 este un sistem mesh WiFi echilibrat. Arată foarte bine și oferă performanțe excelente pe banda wireless de 2.4 GHz. Design-ul dispozitivelor care formează sistemul este elegant și minimalist, iar prețul competitiv, în comparație cu alte sisteme din această nișă. “

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Review: range extender TP-Link RE650 pentru extinderea rețelelor


“RE650 este cel mai puternic repetor de rețea TP-Link din acest moment, un model cu capacitate totală AC2600 și specificații de top. Este un model ce trebuie împerecheat cu un router performant, ca să aibă ce extinde. Pe măsură ce casele cresc, un range extender este cea mai simplă metodă pentru a asigura acoperire wireless de capacitate mare în toate colțurile sau în zonele îndepărtate ale curții, garajului sau gardului.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review Deco M5 (2-pack)


“Sistem mesh minimalist cu performanțe excelente (…) Deco M5 este o soluție elegantă și discretă, cu performanțe excelente, foarte ușor de configurat și administrat și care se asortează perfect cu orice ambient modern.”

Articolul complet al revistei CHIP aici

Routerul Wireless AC 1200 DB Gigabit de gaming TP-Link Archer 5 V4 la review


“routerul Wireless DB Gigabit de gaming TP-Link Archer 5 este unul stabil si puternic, perfect adaptabil pentru streaming HD fara probleme, jocuri online si alte task-uri ce necesita siguranta in transferuri si un comportament cat mai profesionist, dupa specificatii la un pret accesibil. Pretul pentru Archer C5 V4 incepe de la 175 de lei si poate fi regasit la majoritatea partenerilor online.”

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

Review TP-LINK UP540 40w 5-Port USB Charger


“Fiecare port dintre cele cinci poate furniza o putere maximă de 2.4A. Modelul exact este TP-LINK UP540 și sincer să fiu, după ce am început să-l folosesc, am sesizat că am făcut de fapt o investiție destul de bună.”

Articolul complet pe androidblogger.eu

Review: routerul mesh TP-Link Deco M5 v2


“Am testat un nou sistem mesh, cel numit Deco M5 de la TP-Link, pachetul cu 3 unități. Routerele tip mesh sunt noile vedete ale wireless-ului, fiind sisteme alcătuite din mai multe unități ce se amplasează în diverse puncte ale casei pentru a asigura o acoperire wireless continuă, de mare capacitate.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Routerul Wifi tp-link Archer C6 la review


“TP-Link Archer C6 AC1200 router wireless dual band Gigabit este un router accesibil care se comporta ca unul mai scump. Scorurile sale în testele de transfer de 2.4GHz si 5GHz au fost semnificativ mai rapide decat concurenta si ofera un set de caracteristici foarte bune, inclusiv pentru cele patru porturi Gigabit LAN.1”

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

TP-Link Archer C5 AC1200 - routerul potrivit oricărui gamer


“Cu TP-Link Archer C5 AC1200 (denumit și C5 V4) ai parte de o mulțime de funcții la un preț extrem de mic. În continuare voi încerca să acopăr cât mai multe și sper să te mulțumească și testele de viteză. C5 se instalează foarte ușor, doar prin conectarea la internet, în cazul meu distribuitorul folosește user și parola printr-o conexiune PPPoE, în mai puțin de 2 minute totul fiind setat, nefiind nevoie de prea mari cunoștințe în domeniu.”

Articolul complet pe SteamGames.ro

REVIEW | Archer C6 - Router Wireless Gigabit MU-MIMO


Dacă vrei un router ieftin, dual-band, cu suport pentru cele mai noi standarde wireless și care oferă o experiență de utilizare peste media altor routere AC1200, ia în considerare TP-Link Archer C6 v2

Articolul complet digitalcitizen.ro

TP-Link Archer C5 V4 AC1200


“Noul router de la TP-Link este special prin faptul ca este dual-band, ofera o acoperire mare, o performanță ridicată pentru orice buget si este dedicat tuturor tipurilor de utilizatori, atat celor care il utilizează acasa in sesiuni de gaming, cat și companiilor.”

Articolul complet pe DayTrend.ro

TEST TP-LINK ARCHER C5 – DESIGN REINVENTAT SI STREAMING MULTIMEDIA PRIN WI-FI SI USB


“TP-Link a lansat in Romania noul Archer C5 la Comic-Con 2018 organizat la Romexpo. De atunci au trecut cateva saptamani si a sosit momentul sa testez un exemplar. Archer C5 este un router gigabit cu patru porturi Gigabit si un USB2.0. Portul USB este compatibil si cu modemurile 3G/4G si ofera o conexiune de back-up.”

Articolul complet pe Ghidulit.ro

TP-Link Archer C5, router wireless cu viteză mare în bandă de 5 GHz [TECH REVIEW]


“TP-Link Archer C5 e un router wireless care promite viteze de internet mari, în raza de acoperire a unui apartament. E un Dual Band rapid, care atinge viteze de 300 Mbps pe banda de 2.4GHz şi 867 Mbps pe banda de 5GHz, dacă eşti conectat la reţea Gigabit (1000 Mbps).”

Articolul complet pe adevarul.ro

Review Router TP-Link Archer C5


“Prin bunavointa agentiei care se ocupa de brandul TP-Link, am primit sa testez si sa pun la concurs noul model de router dual-band Archer C5 v4.0. Modelul prezentat la East European Comic Con se laudă cu o acoperire mare și o performanță ridicată pentru orice buget, cu performanțe wireless de până la 1.2Gbps, 300Mbps pe banda de 2.4GHz și 867Mbps pe banda de 5GHz.”

Articolul complet pe razvanbucur.ro

Review router TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200


“TP-Link Archer C5 V4.o AC Wireless Dual Band a fost lansat în acest an, lansarea locală a avut loc la Comic Con. L-am văzut la eveniment, l-am admirat și acum a venit momentul să-l testez.”

Articolul complet pe Victoriagiorgiana.com

Priza inteligentă HS100


“Răzvan se plângea, acum ceva vreme, că nu știe ce să facă cu o priză inteligentă, pentru că nu îi găsește vreo utilizare. Problem solved. Am o priză inteligentă de la TP-Link, pe care mi-am luat-o acum un an, cu scopul de a activa televizorul de la distanță, neținând cont de faptul că, dacă tai curentul din televizor, el nu mai pornește când îl bagi la loc. La fel cum fac, de altfel, majoritatea deviceurilor. În schimb, aerul condiționat pornește. Și îmi rezolvă 2 probleme.”

Articolul complet pe Cetin.ro

Am testat TP-Link Archer C5, un router puternic cu un preț bun


“Am testat multe routere în ultima perioadă, de la cele mai ieftine pînă la modelele mai scumpe, care oferă acoperire crescută și viteze mari de transfer. Prin raportul calitate/preț TP-Link Archer C5 mi se pare un produs foarte bun, recomandabil. Există modele ieftine capabile să ofere o conexiune bună, dar în general se întâmplă două fenomene, fie rețeaua nu este stabilă, iar produsul se mai resetează, se mai blochează. Fie are rețea ok, dar calitatea semnalului fluctuează mult și acoperirea nu este foarte bună. Desigur, există routere Gigabit de nivel profesional, cu acoperire foarte mare, cu semnal puternic și stabil, dar ele costă pe măsura performanțelor, adică cel puțin de cinci ori mai scumpe decât acest model.”

Articolul complet pe computerblog.ro

Review router TP-Link Archer C5 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit


“În cele ce urmează o să vă spun ce trebuie să știți despre router-ul wireless TP-Link Archer C5 AC1200. Mai clar, ce acoperire wireless poate să ofere, care sunt vitezele de upload/download, cum stă la capitolul instrumente de configurare și în final, care este raportul preț/performanță.”

Articolul complet pe MOBzine.ro

Router wireless TP-Link Archer C5 - review


“În pachet dați de router, cele 4 antene externe, alimentator 12V/ 1V, cablu gablen cu RJ-45 la ambele capete, instrucțiuni de utilitzare. Nu sunt prea multe de spus pe partea de design, nu iese în evidență prin cine știe ce formă. Avem un produs clasic, ce pune accentul pe partea funcțională. Cele 4 antene sunt dispuse 2 în spate și câte una pe lateral stânga și dreapta, 2 antene de 2.4 GHz și 2 antene pe 5 GHz”

Articolul complet pe gadget.ro

Review de router: TP-Link Archer C5 este noul model best-buy pentru un apartament normal


“Noul router TP-Link Archer C5 este modelul best-buy pentru cei ce-și doresc un router ieftin și cu performanțe decente pentru un apartament tipic. Acum că l-am testat și am văzut ce poate, îl voi recomanda în locul vechiului Archer C2 în topul routerelor, unul dintre cele mai bine vândute routere de pe piața noastră. C5 vine cu rezultate mult mai bune și doar vreo 20 de lei în plus față de deja vechiul C2.”

Articolul complet pe nwradu.ro

TP-Link Archer C5 v4: Router Dual-Band ieftin și versatil!


“Tehnologia dual-band n-ar trebui să lipsească de pe nici un router, dar încă există numeroși utilizatori care dețin routere destul de vechi care nu dispun de frecvență de 5GHz. În trecut, routerele cu această frecvență erau foarte scumpe, dar în prezent, la un preț sub 200 de lei, puteți achiziționa un router precum TP-Link Archer C5 v4, care are LAN Gigabit și, evident, este Dual Band.”

Articolul complet pe ZonaIT

TP-Link Archer C5 review: router gigabit dual-band cu pret bun


“Nu schimb routerul foarte des iar acasa foloseam tot un TP-Link Archer modelul C2 si ce mi-a placut inca de la primul contact cu acest C5 este ca in momentul in care am accesat consola de administrator m-a rugat sa imi setez o parola, iar procesul de configurare pana am avut acces la internet nu a durat mai mult de 2 minute.”

Articolul complet pe ArenaIT.net

Prezentare TP-Link Archer C5 AC1200: Router gigabit dual-band cu preț accesibil și performanță pe măsură


“Înainte de a trece la impresii, aflați că routerul de față sosește într-o cutie ușor supradimensionată față de conținutul acesteia, dar cu toate acestea dispozitivul de la interior este bine protejat. În cutie se mai găsesc manualele de utilizare, un ghid rapid de setare, dar și adaptorul de rețea pentru priză, respectiv un cablu UTP de culoare galbenă.”

Articolul complet pe mobilissimo.ro

REVIEW – TP-LINK ARCHER C5 V4


“TP-Link Archer C5 V4 este disponibil in majoritatea magazinelor din Romania pentru ~ 239RON, unele dintre acestea avand inca in stoc si versiunile mai vechi, pentru un pret similar. Desigur, fiind vorba despre un router Gigabit entry-level nu avem de-a face cu o platforma hardware de ultima generatie, insa producatorul compenseaza acest aspect prin utilizarea unor antene de mari dimensiuni, precum si prin optimizari software.”

Articolul complet pe Lab501.ro

Controlează accesul copilului și angajaților la internet prin routerul wireless Archer C5


“Internetul este una dintre cele mai mari și periculoase capcane pe care le pot experimenta copiii și adolescenții. Pentru a evita experiențele neplăcute, părinții au posibilitatea să le controleze activitatea pe internet, iar asta cu ajutorul routerului wireless.”

Articolul complet pe noobz.ro

Review de router: TP-Link Archer C2300


“TP-Link continuă seria routerelor performante cu acest model numit C2300, pe care l-am testat pentru topul routerelor. Are același aspect ca și modelul C2600 testat acum aproape doi ani, dar integrează chiar și protecție TrendMicro pentru securitatea rețelei.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review TP-Link Archer C3150 v2: Este noua versiune o actualizare importantă?


“TP-Link Archer C3150 este un model de router mai vechi, care a primit recent o actualizare. Am testat versiunea 2 și am fost impresionați de configurația sa hardware și de aspectul său plăcut. De asemenea, TP-Link a venit cu îmbunătățiri serioase în materie de firmware, iar acum include unelte avansate de securitate,create în colaborare cu Trend Micro. Vrei să afli dacă TP-Link Archer C3150 este o achiziție inspirată pentru tine și nevoile tale?”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Router wireless TP-Link Archer AC3200 – review


“Este cel mai performant router wireless testat până la momentul actual pe Gadget.ro. A impresionat prin rezultatele oferite pe Wi-Fi n, Wi-Fi ac, pe fir, dar și prin acoperirea și designul său.”

Articolul complet pe gadget.ro

Review: TP-LINK Archer AC3150


“Router-ul este destul de măricel, cu patru antene, iar pentru un apartament este mai mult decât suficient.”

Articolul complet pe bunescu.ro

Review cameră de supraveghere pan-tilt: TP-Link NC450


“De ce o cameră pan-tilt? Pentru că poți supraveghea mai multe direcții cu ea, de exemplu o puteți monta în așa fel încât să supravegheați un hol și o cameră cu ea sau să puteți vedea și ușa, dar și fereastra dintr-o cameră, când doriți asta”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review: Sistem complet de supraveghere și stocare


“Camera TP-Link NC250 ne-a impresionat plăcut de la prima utilizare, iar posibilitatea de a utiliza mai multe camere de acest tip într-un sistem centralizat ne-a făcut să o apreciem și mai mult.”

Articolul complet pe noobz.ro

Recomandări pentru o rețea wireless de vis


“mi-am pus și placă de rețea wireless, cu care prind viteze aproape la fel de bune precum pe fir, conectat la range extender, (nu am avut niciun test sub 250 Mbps). Tot trei antene forțoase are și placa.”

Articolul complet pe bunescu.ro

TP-LINK Archer C1200 şi RE350 lucrează formidabil în echipă


“Personal, consider acest bundle extrem de reuşit si îl recomand călduros pentru excelentul raport performanţă/preţ.”

Articolul complet pe ITfiles.ro

TP -LINK Archer C1200 – un router mai mult decât decent care are grijă de buzunarul tău


“Per total, e un router recomandabil, care nu te lasă chiar fără nici un ban în buzunar, şi care reprezintă o investiţie bună în ceea ce priveşte un internet rapid, care să nu îţi dea dureri de cap. Asta înseamnă, evident, că şi conexiunea ta trebuie să fie una cel puţin decentă.”

Articolul complet pe adevarul.ro

Review router TP-Link AC5400 și range extender TP-Link AC2600


“AC5400 beneficiază de aceeasi interfață curată și rapidă cu care m-a obișnuit la precedentul router. Ce are interesant și bun, având în vedere vremurile pe care le trăim, poți routa tot traficul printr-un VPN, lucru…bun. Ah, și, din păcate, nu am putut să testez posibilitatea de a conecta un stick 3G la el. Are și asta.”

Articolul complet pe Cetin.ro

Review HS100 - Priza inteligentă cu WiFi, la un preț accesibil


Priza HS100 este o alegere foarte bună pentru cei care-și doresc o casă inteligentă și prize deștepte la un preț redus.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Range Extender RE350 - Surprinzător de bun


Range extender-ul TP-Link RE350 AC1200 include câteva caracteristici suplimentare care sunt utile. Îți va plăcea faptul că are o aplicație mobilă și că poți crea tot soiul de programe de funcționare.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW M7300 - routerul Wi-Fi mobil LTE de vacanță


Dacă călătorești frecvent și iei cu tine multe gadget-uri care au nevoie de o conexiune la internet, atunci să-ți cumperi un router wireless mobil este o idee grozavă. TP-LINK M7300 este un router care performează bine și este ușor de folosit, odată ce treci peste configurarea inițială care este ușor anevoioasă. De asemenea, îți oferă o autonomie bună precum și viteze care sunt apropiate de ceea ce îți oferă operatorul de telefonie mobilă, în zona în care te afli. Acest dispozitiv este o idee grozavă pentru un cadou de vacanță ori pentru utilizatorii care au nevoie de o rețea wireless mobilă în călătoriile lor.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Archer C1200 - Router accesibil, cu viteze mari


Archer C1200 conturează o alegere excelentă pentru acasă, dotările oferite fiind suficiente pentru majoritatea scenariilor de utilizare.

Articolul complet pe go4it.ro

REVIEW Archer C2600


Archer C2600 este un router wireless de calitate, care oferă un semnal wireless puternic, o acoperire bună și o rețea wireless destul de rapidă. AC2600 oferă un aspect mai plăcut, mai multe caracteristici care pot fi utile utilizatorilor pretențioși și un sistem pentru montarea pe pereți.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Archer C1200 - Noul rege al routerelor accesibile


TP-Link Archer C1200 este unul dintre cele mai bune routere ieftine pe care le poți cumpăra. Foarte puține routere din nișa sa ne-au plăcut la fel de mult.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Bec Inteligent LB130


TP-LINK LB130 este un bec inteligent ușor de folosit și configurat, folosind aplicația pentru smartphone Kasa. Am fost foarte mulțumiți de modul în care a funcționat pe parcursul testelor noastre.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Kit Powerline TL-WPA8630P


TL-WPA8630P este o alegere foarte bună pentru utilizatorii care doresc să-și extindă acoperirea rețelei în zone unde semnalul wireless al routerului nu ajunge. Este potrivit mai ales dacă conectezi la rețea dispozitive moderne care au nevoie de conexiuni wireless rapide. TP-LINK TL-WPA8630P este cel mai rapid adaptor de rețea pentru prize pe care l-am testat până acum și-l recomandăm tuturor utilizatorilor care și-l pot permite.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

Archer C3200 - Un router tri-band performant


Archer AC3200 este un router tri-band performant, pentru conexiunile Gigabit de acasa sau de la birou. Cei de la TP-Link il prezinta ca un produs ideal pentru streaming de continut video 4K si gaming online fara intreruperi. Archer C3200 este dotat cu un procesor dual-core la 1 GHz care este ajutat de trei co-procesoare pentru managementul conexiunii cu mai multi utilizatori.

Articolul complet pe ghidulit.ro

Deco M5 - O soluție de rețea distribuită ce se bate cu cele mai scumpe routere!


Această soluție poate acoperi până la 420mp, suprafață care poate fi extinsă, deoarece puteți adauga până la zece noduri în sistem, fiecare având un preț separat de 130$. TP-Link Deco M5 are un preț de 300$, cam cât un router cu trei antene, dar care cu siguranță nu acoperă o suprafață la fel de mare.

Articolul complet pe zonait.tv

Premiile cititorilor Gadget.ro în 2017 I TP-Link a fost ales "Cel mai bun producător de routere wireless"


“TP-Link este lider pe plan local, iar această poziție a fost prinsă și în clasamentul nostru.”

Articolul complet pe gadget.ro

Acest router modular îți dă internet sigur pe o suprafață enormă


“Deco M5 poate funcționa ca router independent oferind acoperire pe o suprafață de aproximativ 140 mp, dar și ca sistem cu trei unități asigurând o acoperire de aproximativ 480 mp, în funcție de dimensiunile locuinței. Totodată, sistemul poate fi extins cu până la 10 unități Deco, ce se configurează singure și care funcționează toate într-o singură rețea.”

Articolul complet pe start-up.ro

Router wireless TP-Link Archer C2600 – review


“TP-Link Archer C2600 este un router wireless de tip best-buy dacă-l găsiți cu preț în jurul a 350 – 450 lei. Are tot ce trebuie chiar și pentru un utilizator avansat ce vrea să transforme router-ul în NAS ad-hoc + software conceput să fie ușor de accesat și înțeles, multiple funcții lăsate la îndemâna utilizatorului spre a fi configurate după cum dorește.”

Articolul complet pe gadget.ro

Review TP-Link Deco M5: Sistem Wi-Fi pentru întreaga casă!


“Deco M5 este un sistem superb, cu caracteristici promițătoare și un preț competitiv pentru această nișă.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

TOP 3: Routere ieftine și bune la început de 2017


Routerul Archer C2 s-a clasat pe prima poziție în topul realizat de Gadget.ro, fiind considerat ,,un veritabil best-buy sub 170 de lei

Articolul complet pe gadget.ro

TL-MR3020 review: un router 3G/4G perfect pentru internet la casa de la tara


“TP-LINK TL-MR3020 e un router ideal pentru cei care vor sa ofere internet, prin Wi-Fi sau cablu, avand la dispozitie un stick de date mobile. El poate fi folosit acasa, in deplasare, in casa de la tara sau chiar in masina, pentru ca alimentarea lui se face printr-un port USB -> mini USB, deci il poti alimenta de la orice sursa USB de 5V, chiar si de la o baterie externa. Am testat.”

Articolul complet pe arenait.net

Produs recomandat - Archer C5400 vine cu un preţ atractiv în segmentul Enthusiast


“Archer C5400 este un produs cu un raport calitate/preț foarte bun în segmentul Enthusiast”

Articolul complet pe itfiles.ro

REVIEW router TP-Link Archer C20i – bun pentru un apartament


,,Indiferent că te joci ceva mărunt precum LoL, DOTA, CS:GO sau îți place doar să stai pe Facebook și să urmărești filme online, router-ul Archer C20i este foarte bun.”

Articolul complet pe www.arenait.net

REVIEW Archer C5400 - Cum să-ți pregătești rețeaua wireless pentru viitor?


“Este un router pregătit pentru viitor, care oferă suport pentru cele mai noi tehnologii wireless si are hardware foarte puternic și este capabil să ofere conexiuni rapide și stabile”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

REVIEW MR6400 – ROUTER DE CAMERA CU SLOT SIM


“TP-Link MR6400 este un router de camera ce poate fi utilizat si pe teren datorita slotului SIM, dar portabilitatea acestuia este limitata la disponibilitatea unei prize 220V. MR6400 se configureaza foarte usor datorita interfetei simple si intuitive. In interfata stufoasa gasim inclusiv optiuni de control parental si de limitare a traficului datelor mobile.”

Articolul complet pe ghidulit.ro

TP-Link Archer T9E AC1900 review - Holy speed


“Am mai testat cateva placi de retea rapide atat pe laptop-uri cat si pe desktop-uri, insa nu au oferit nimic surprinzator. Archer T9E, insa, m-a luat prin surprindere. E atat de rapida incat chiar incep sa ma intreb de ce mai am cablul de retea tras prin plinta.”

Articolul complet pe WASD.ro

Media: TP-Link intră pe piața de boxe portabile și prize inteligente | GADGET.ro


“TP-LINK este pe val, iar compania chineză încearcă să atace și alte segmente-cheie pe lângă domeniul principal de activitate – routere Wi-Fi. TP-LINK a adus în țara noastră și un router compatibil cu tehnologia 4G atât pe FDD cât și pe TDD.”

Articolul complet pe GADGET.ro

Review TP-Link NC250: Camera HD care oferă un plus de siguranţă | Noobz.ro


“Dacă înainte vedeam că Eden se joacă cu „ceva”, acum putem distinge şi ce este acel ceva. Ceva-ul are acum o asociere de nume şi a devenit fie „papuc”, fie „jucărie”, dar cert este că vedem clar ce pune la cale.”

Articolul complet pe NOOBZ.ro

Review router TP-Link Archer C2 | Gandul.info


“Productivitate şi distracţie în acelaşi timp, într-un singur pachet”

Articolul complet pe Gandul.info

Review TP-Link Touch P5, primul router cu touchscreen


“Touch P5 s-a dovedit un router foarte performant, de fapt chiar a trecut pe primul loc în toate testele mele pe cablu.” - nwradu.ro

Articolul complet pe nwradu.ro

ARCHER C9 - ROUTER BUN, PRET DECENT | REVIEW TechZone.ro


“Router-ul Archer C9 se poate cumpăra cu aproximativ 650lei, prețul fiind unul dintre cele mai scăzute, pentru un router AC1900.” TechZone.ro

Articolul complet pe TechZone.ro

Archer C9 | Review – TechView.ro


“TP-LINK Archer C9 reusește să atingă fără probleme maximele posibile pe conexiunea Fiberlink 1000 a RDS.” - TechView.ro

Articolul complet pe TechView.ro