Marketing Media

Vrei să afli mai multe informații despre produsele TP-Link?

Suntem aici pentru a te ajuta să faci întotdeauna alegerea corectă, așadar am centralizat pentru tine cele mai noi și comprehensive review-uri realizate de specialiști media din România. Urmărește pagina de media pentru a fi la curent cu toate rezultatele obținute de produsele TP-Link în România.


Review: routerul mesh TP-Link Deco M5 v2


“Am testat un nou sistem mesh, cel numit Deco M5 de la TP-Link, pachetul cu 3 unități. Routerele tip mesh sunt noile vedete ale wireless-ului, fiind sisteme alcătuite din mai multe unități ce se amplasează în diverse puncte ale casei pentru a asigura o acoperire wireless continuă, de mare capacitate.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Routerul Wifi tp-link Archer C6 la review


“TP-Link Archer C6 AC1200 router wireless dual band Gigabit este un router accesibil care se comporta ca unul mai scump. Scorurile sale în testele de transfer de 2.4GHz si 5GHz au fost semnificativ mai rapide decat concurenta si ofera un set de caracteristici foarte bune, inclusiv pentru cele patru porturi Gigabit LAN.1”

Articolul complet pe cristiannicolau.ro

TP-Link Archer C5 AC1200 - routerul potrivit oricărui gamer


“Cu TP-Link Archer C5 AC1200 (denumit și C5 V4) ai parte de o mulțime de funcții la un preț extrem de mic. În continuare voi încerca să acopăr cât mai multe și sper să te mulțumească și testele de viteză. C5 se instalează foarte ușor, doar prin conectarea la internet, în cazul meu distribuitorul folosește user și parola printr-o conexiune PPPoE, în mai puțin de 2 minute totul fiind setat, nefiind nevoie de prea mari cunoștințe în domeniu.”

Articolul complet pe SteamGames.ro

REVIEW | Archer C6 - Router Wireless Gigabit MU-MIMO


Dacă vrei un router ieftin, dual-band, cu suport pentru cele mai noi standarde wireless și care oferă o experiență de utilizare peste media altor routere AC1200, ia în considerare TP-Link Archer C6 v2

Articolul complet digitalcitizen.ro

TP-Link Archer C5 V4 AC1200


“Noul router de la TP-Link este special prin faptul ca este dual-band, ofera o acoperire mare, o performanță ridicată pentru orice buget si este dedicat tuturor tipurilor de utilizatori, atat celor care il utilizează acasa in sesiuni de gaming, cat și companiilor.”

Articolul complet pe DayTrend.ro

TEST TP-LINK ARCHER C5 – DESIGN REINVENTAT SI STREAMING MULTIMEDIA PRIN WI-FI SI USB


“TP-Link a lansat in Romania noul Archer C5 la Comic-Con 2018 organizat la Romexpo. De atunci au trecut cateva saptamani si a sosit momentul sa testez un exemplar. Archer C5 este un router gigabit cu patru porturi Gigabit si un USB2.0. Portul USB este compatibil si cu modemurile 3G/4G si ofera o conexiune de back-up.”

Articolul complet pe Ghidulit.ro

TP-Link Archer C5, router wireless cu viteză mare în bandă de 5 GHz [TECH REVIEW]


“TP-Link Archer C5 e un router wireless care promite viteze de internet mari, în raza de acoperire a unui apartament. E un Dual Band rapid, care atinge viteze de 300 Mbps pe banda de 2.4GHz şi 867 Mbps pe banda de 5GHz, dacă eşti conectat la reţea Gigabit (1000 Mbps).”

Articolul complet pe adevarul.ro

Review Router TP-Link Archer C5


“Prin bunavointa agentiei care se ocupa de brandul TP-Link, am primit sa testez si sa pun la concurs noul model de router dual-band Archer C5 v4.0. Modelul prezentat la East European Comic Con se laudă cu o acoperire mare și o performanță ridicată pentru orice buget, cu performanțe wireless de până la 1.2Gbps, 300Mbps pe banda de 2.4GHz și 867Mbps pe banda de 5GHz.”

Articolul complet pe razvanbucur.ro

Review router TP-Link Archer C5 V4.0 AC1200


“TP-Link Archer C5 V4.o AC Wireless Dual Band a fost lansat în acest an, lansarea locală a avut loc la Comic Con. L-am văzut la eveniment, l-am admirat și acum a venit momentul să-l testez.”

Articolul complet pe Victoriagiorgiana.com

Priza inteligentă HS100


“Răzvan se plângea, acum ceva vreme, că nu știe ce să facă cu o priză inteligentă, pentru că nu îi găsește vreo utilizare. Problem solved. Am o priză inteligentă de la TP-Link, pe care mi-am luat-o acum un an, cu scopul de a activa televizorul de la distanță, neținând cont de faptul că, dacă tai curentul din televizor, el nu mai pornește când îl bagi la loc. La fel cum fac, de altfel, majoritatea deviceurilor. În schimb, aerul condiționat pornește. Și îmi rezolvă 2 probleme.”

Articolul complet pe Cetin.ro

Am testat TP-Link Archer C5, un router puternic cu un preț bun


“Am testat multe routere în ultima perioadă, de la cele mai ieftine pînă la modelele mai scumpe, care oferă acoperire crescută și viteze mari de transfer. Prin raportul calitate/preț TP-Link Archer C5 mi se pare un produs foarte bun, recomandabil. Există modele ieftine capabile să ofere o conexiune bună, dar în general se întâmplă două fenomene, fie rețeaua nu este stabilă, iar produsul se mai resetează, se mai blochează. Fie are rețea ok, dar calitatea semnalului fluctuează mult și acoperirea nu este foarte bună. Desigur, există routere Gigabit de nivel profesional, cu acoperire foarte mare, cu semnal puternic și stabil, dar ele costă pe măsura performanțelor, adică cel puțin de cinci ori mai scumpe decât acest model.”

Articolul complet pe computerblog.ro

Review router TP-Link Archer C5 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit


“În cele ce urmează o să vă spun ce trebuie să știți despre router-ul wireless TP-Link Archer C5 AC1200. Mai clar, ce acoperire wireless poate să ofere, care sunt vitezele de upload/download, cum stă la capitolul instrumente de configurare și în final, care este raportul preț/performanță.”

Articolul complet pe MOBzine.ro

Router wireless TP-Link Archer C5 - review


“În pachet dați de router, cele 4 antene externe, alimentator 12V/ 1V, cablu gablen cu RJ-45 la ambele capete, instrucțiuni de utilitzare. Nu sunt prea multe de spus pe partea de design, nu iese în evidență prin cine știe ce formă. Avem un produs clasic, ce pune accentul pe partea funcțională. Cele 4 antene sunt dispuse 2 în spate și câte una pe lateral stânga și dreapta, 2 antene de 2.4 GHz și 2 antene pe 5 GHz”

Articolul complet pe gadget.ro

Review de router: TP-Link Archer C5 este noul model best-buy pentru un apartament normal


“Noul router TP-Link Archer C5 este modelul best-buy pentru cei ce-și doresc un router ieftin și cu performanțe decente pentru un apartament tipic. Acum că l-am testat și am văzut ce poate, îl voi recomanda în locul vechiului Archer C2 în topul routerelor, unul dintre cele mai bine vândute routere de pe piața noastră. C5 vine cu rezultate mult mai bune și doar vreo 20 de lei în plus față de deja vechiul C2.”

Articolul complet pe nwradu.ro

TP-Link Archer C5 v4: Router Dual-Band ieftin și versatil!


“Tehnologia dual-band n-ar trebui să lipsească de pe nici un router, dar încă există numeroși utilizatori care dețin routere destul de vechi care nu dispun de frecvență de 5GHz. În trecut, routerele cu această frecvență erau foarte scumpe, dar în prezent, la un preț sub 200 de lei, puteți achiziționa un router precum TP-Link Archer C5 v4, care are LAN Gigabit și, evident, este Dual Band.”

Articolul complet pe ZonaIT

TP-Link Archer C5 review: router gigabit dual-band cu pret bun


“Nu schimb routerul foarte des iar acasa foloseam tot un TP-Link Archer modelul C2 si ce mi-a placut inca de la primul contact cu acest C5 este ca in momentul in care am accesat consola de administrator m-a rugat sa imi setez o parola, iar procesul de configurare pana am avut acces la internet nu a durat mai mult de 2 minute.”

Articolul complet pe ArenaIT.net

Prezentare TP-Link Archer C5 AC1200: Router gigabit dual-band cu preț accesibil și performanță pe măsură


“Înainte de a trece la impresii, aflați că routerul de față sosește într-o cutie ușor supradimensionată față de conținutul acesteia, dar cu toate acestea dispozitivul de la interior este bine protejat. În cutie se mai găsesc manualele de utilizare, un ghid rapid de setare, dar și adaptorul de rețea pentru priză, respectiv un cablu UTP de culoare galbenă.”

Articolul complet pe mobilissimo.ro

REVIEW – TP-LINK ARCHER C5 V4


“TP-Link Archer C5 V4 este disponibil in majoritatea magazinelor din Romania pentru ~ 239RON, unele dintre acestea avand inca in stoc si versiunile mai vechi, pentru un pret similar. Desigur, fiind vorba despre un router Gigabit entry-level nu avem de-a face cu o platforma hardware de ultima generatie, insa producatorul compenseaza acest aspect prin utilizarea unor antene de mari dimensiuni, precum si prin optimizari software.”

Articolul complet pe Lab501.ro

Controlează accesul copilului și angajaților la internet prin routerul wireless Archer C5


“Internetul este una dintre cele mai mari și periculoase capcane pe care le pot experimenta copiii și adolescenții. Pentru a evita experiențele neplăcute, părinții au posibilitatea să le controleze activitatea pe internet, iar asta cu ajutorul routerului wireless.”

Articolul complet pe noobz.ro

Review de router: TP-Link Archer C2300


“TP-Link continuă seria routerelor performante cu acest model numit C2300, pe care l-am testat pentru topul routerelor. Are același aspect ca și modelul C2600 testat acum aproape doi ani, dar integrează chiar și protecție TrendMicro pentru securitatea rețelei.”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review TP-Link Archer C3150 v2: Este noua versiune o actualizare importantă?


“TP-Link Archer C3150 este un model de router mai vechi, care a primit recent o actualizare. Am testat versiunea 2 și am fost impresionați de configurația sa hardware și de aspectul său plăcut. De asemenea, TP-Link a venit cu îmbunătățiri serioase în materie de firmware, iar acum include unelte avansate de securitate,create în colaborare cu Trend Micro. Vrei să afli dacă TP-Link Archer C3150 este o achiziție inspirată pentru tine și nevoile tale?”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

Router wireless TP-Link Archer AC3200 – review


“Este cel mai performant router wireless testat până la momentul actual pe Gadget.ro. A impresionat prin rezultatele oferite pe Wi-Fi n, Wi-Fi ac, pe fir, dar și prin acoperirea și designul său.”

Articolul complet pe gadget.ro

Review: TP-LINK Archer AC3150


“Router-ul este destul de măricel, cu patru antene, iar pentru un apartament este mai mult decât suficient.”

Articolul complet pe bunescu.ro

Review cameră de supraveghere pan-tilt: TP-Link NC450


“De ce o cameră pan-tilt? Pentru că poți supraveghea mai multe direcții cu ea, de exemplu o puteți monta în așa fel încât să supravegheați un hol și o cameră cu ea sau să puteți vedea și ușa, dar și fereastra dintr-o cameră, când doriți asta”

Articolul complet pe nwradu.ro

Review: Sistem complet de supraveghere și stocare


“Camera TP-Link NC250 ne-a impresionat plăcut de la prima utilizare, iar posibilitatea de a utiliza mai multe camere de acest tip într-un sistem centralizat ne-a făcut să o apreciem și mai mult.”

Articolul complet pe noobz.ro

Recomandări pentru o rețea wireless de vis


“mi-am pus și placă de rețea wireless, cu care prind viteze aproape la fel de bune precum pe fir, conectat la range extender, (nu am avut niciun test sub 250 Mbps). Tot trei antene forțoase are și placa.”

Articolul complet pe bunescu.ro

TP-LINK Archer C1200 şi RE350 lucrează formidabil în echipă


“Personal, consider acest bundle extrem de reuşit si îl recomand călduros pentru excelentul raport performanţă/preţ.”

Articolul complet pe ITfiles.ro

TP -LINK Archer C1200 – un router mai mult decât decent care are grijă de buzunarul tău


“Per total, e un router recomandabil, care nu te lasă chiar fără nici un ban în buzunar, şi care reprezintă o investiţie bună în ceea ce priveşte un internet rapid, care să nu îţi dea dureri de cap. Asta înseamnă, evident, că şi conexiunea ta trebuie să fie una cel puţin decentă.”

Articolul complet pe adevarul.ro

Review router TP-Link AC5400 și range extender TP-Link AC2600


“AC5400 beneficiază de aceeasi interfață curată și rapidă cu care m-a obișnuit la precedentul router. Ce are interesant și bun, având în vedere vremurile pe care le trăim, poți routa tot traficul printr-un VPN, lucru…bun. Ah, și, din păcate, nu am putut să testez posibilitatea de a conecta un stick 3G la el. Are și asta.”

Articolul complet pe Cetin.ro

Review HS100 - Priza inteligentă cu WiFi, la un preț accesibil


Priza HS100 este o alegere foarte bună pentru cei care-și doresc o casă inteligentă și prize deștepte la un preț redus.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Range Extender RE350 - Surprinzător de bun


Range extender-ul TP-Link RE350 AC1200 include câteva caracteristici suplimentare care sunt utile. Îți va plăcea faptul că are o aplicație mobilă și că poți crea tot soiul de programe de funcționare.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW M7300 - routerul Wi-Fi mobil LTE de vacanță


Dacă călătorești frecvent și iei cu tine multe gadget-uri care au nevoie de o conexiune la internet, atunci să-ți cumperi un router wireless mobil este o idee grozavă. TP-LINK M7300 este un router care performează bine și este ușor de folosit, odată ce treci peste configurarea inițială care este ușor anevoioasă. De asemenea, îți oferă o autonomie bună precum și viteze care sunt apropiate de ceea ce îți oferă operatorul de telefonie mobilă, în zona în care te afli. Acest dispozitiv este o idee grozavă pentru un cadou de vacanță ori pentru utilizatorii care au nevoie de o rețea wireless mobilă în călătoriile lor.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Archer C1200 - Router accesibil, cu viteze mari


Archer C1200 conturează o alegere excelentă pentru acasă, dotările oferite fiind suficiente pentru majoritatea scenariilor de utilizare.

Articolul complet pe go4it.ro

REVIEW Archer C2600


Archer C2600 este un router wireless de calitate, care oferă un semnal wireless puternic, o acoperire bună și o rețea wireless destul de rapidă. AC2600 oferă un aspect mai plăcut, mai multe caracteristici care pot fi utile utilizatorilor pretențioși și un sistem pentru montarea pe pereți.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Archer C1200 - Noul rege al routerelor accesibile


TP-Link Archer C1200 este unul dintre cele mai bune routere ieftine pe care le poți cumpăra. Foarte puține routere din nișa sa ne-au plăcut la fel de mult.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Bec Inteligent LB130


TP-LINK LB130 este un bec inteligent ușor de folosit și configurat, folosind aplicația pentru smartphone Kasa. Am fost foarte mulțumiți de modul în care a funcționat pe parcursul testelor noastre.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

REVIEW Kit Powerline TL-WPA8630P


TL-WPA8630P este o alegere foarte bună pentru utilizatorii care doresc să-și extindă acoperirea rețelei în zone unde semnalul wireless al routerului nu ajunge. Este potrivit mai ales dacă conectezi la rețea dispozitive moderne care au nevoie de conexiuni wireless rapide. TP-LINK TL-WPA8630P este cel mai rapid adaptor de rețea pentru prize pe care l-am testat până acum și-l recomandăm tuturor utilizatorilor care și-l pot permite.

Articolul complet pe DigitalCitizen.ro

Archer C3200 - Un router tri-band performant


Archer AC3200 este un router tri-band performant, pentru conexiunile Gigabit de acasa sau de la birou. Cei de la TP-Link il prezinta ca un produs ideal pentru streaming de continut video 4K si gaming online fara intreruperi. Archer C3200 este dotat cu un procesor dual-core la 1 GHz care este ajutat de trei co-procesoare pentru managementul conexiunii cu mai multi utilizatori.

Articolul complet pe ghidulit.ro

Deco M5 - O soluție de rețea distribuită ce se bate cu cele mai scumpe routere!


Această soluție poate acoperi până la 420mp, suprafață care poate fi extinsă, deoarece puteți adauga până la zece noduri în sistem, fiecare având un preț separat de 130$. TP-Link Deco M5 are un preț de 300$, cam cât un router cu trei antene, dar care cu siguranță nu acoperă o suprafață la fel de mare.

Articolul complet pe zonait.tv

Premiile cititorilor Gadget.ro în 2017 I TP-Link a fost ales "Cel mai bun producător de routere wireless"


“TP-Link este lider pe plan local, iar această poziție a fost prinsă și în clasamentul nostru.”

Articolul complet pe gadget.ro

Acest router modular îți dă internet sigur pe o suprafață enormă


“Deco M5 poate funcționa ca router independent oferind acoperire pe o suprafață de aproximativ 140 mp, dar și ca sistem cu trei unități asigurând o acoperire de aproximativ 480 mp, în funcție de dimensiunile locuinței. Totodată, sistemul poate fi extins cu până la 10 unități Deco, ce se configurează singure și care funcționează toate într-o singură rețea.”

Articolul complet pe start-up.ro

Router wireless TP-Link Archer C2600 – review


“TP-Link Archer C2600 este un router wireless de tip best-buy dacă-l găsiți cu preț în jurul a 350 – 450 lei. Are tot ce trebuie chiar și pentru un utilizator avansat ce vrea să transforme router-ul în NAS ad-hoc + software conceput să fie ușor de accesat și înțeles, multiple funcții lăsate la îndemâna utilizatorului spre a fi configurate după cum dorește.”

Articolul complet pe gadget.ro

Review TP-Link Deco M5: Sistem Wi-Fi pentru întreaga casă!


“Deco M5 este un sistem superb, cu caracteristici promițătoare și un preț competitiv pentru această nișă.”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

TOP 3: Routere ieftine și bune la început de 2017


Routerul Archer C2 s-a clasat pe prima poziție în topul realizat de Gadget.ro, fiind considerat ,,un veritabil best-buy sub 170 de lei

Articolul complet pe gadget.ro

TL-MR3020 review: un router 3G/4G perfect pentru internet la casa de la tara


“TP-LINK TL-MR3020 e un router ideal pentru cei care vor sa ofere internet, prin Wi-Fi sau cablu, avand la dispozitie un stick de date mobile. El poate fi folosit acasa, in deplasare, in casa de la tara sau chiar in masina, pentru ca alimentarea lui se face printr-un port USB -> mini USB, deci il poti alimenta de la orice sursa USB de 5V, chiar si de la o baterie externa. Am testat.”

Articolul complet pe arenait.net

Produs recomandat - Archer C5400 vine cu un preţ atractiv în segmentul Enthusiast


“Archer C5400 este un produs cu un raport calitate/preț foarte bun în segmentul Enthusiast”

Articolul complet pe itfiles.ro

REVIEW router TP-Link Archer C20i – bun pentru un apartament


,,Indiferent că te joci ceva mărunt precum LoL, DOTA, CS:GO sau îți place doar să stai pe Facebook și să urmărești filme online, router-ul Archer C20i este foarte bun.”

Articolul complet pe www.arenait.net

REVIEW Archer C5400 - Cum să-ți pregătești rețeaua wireless pentru viitor?


“Este un router pregătit pentru viitor, care oferă suport pentru cele mai noi tehnologii wireless si are hardware foarte puternic și este capabil să ofere conexiuni rapide și stabile”

Articolul complet pe digitalcitizen.ro

REVIEW MR6400 – ROUTER DE CAMERA CU SLOT SIM


“TP-Link MR6400 este un router de camera ce poate fi utilizat si pe teren datorita slotului SIM, dar portabilitatea acestuia este limitata la disponibilitatea unei prize 220V. MR6400 se configureaza foarte usor datorita interfetei simple si intuitive. In interfata stufoasa gasim inclusiv optiuni de control parental si de limitare a traficului datelor mobile.”

Articolul complet pe ghidulit.ro

TP-Link Archer T9E AC1900 review - Holy speed


“Am mai testat cateva placi de retea rapide atat pe laptop-uri cat si pe desktop-uri, insa nu au oferit nimic surprinzator. Archer T9E, insa, m-a luat prin surprindere. E atat de rapida incat chiar incep sa ma intreb de ce mai am cablul de retea tras prin plinta.”

Articolul complet pe WASD.ro

Media: TP-Link intră pe piața de boxe portabile și prize inteligente | GADGET.ro


“TP-LINK este pe val, iar compania chineză încearcă să atace și alte segmente-cheie pe lângă domeniul principal de activitate – routere Wi-Fi. TP-LINK a adus în țara noastră și un router compatibil cu tehnologia 4G atât pe FDD cât și pe TDD.”

Articolul complet pe GADGET.ro

Review TP-Link NC250: Camera HD care oferă un plus de siguranţă | Noobz.ro


“Dacă înainte vedeam că Eden se joacă cu „ceva”, acum putem distinge şi ce este acel ceva. Ceva-ul are acum o asociere de nume şi a devenit fie „papuc”, fie „jucărie”, dar cert este că vedem clar ce pune la cale.”

Articolul complet pe NOOBZ.ro

Review router TP-Link Archer C2 | Gandul.info


“Productivitate şi distracţie în acelaşi timp, într-un singur pachet”

Articolul complet pe Gandul.info

Review TP-Link Touch P5, primul router cu touchscreen


“Touch P5 s-a dovedit un router foarte performant, de fapt chiar a trecut pe primul loc în toate testele mele pe cablu.” - nwradu.ro

Articolul complet pe nwradu.ro

ARCHER C9 - ROUTER BUN, PRET DECENT | REVIEW TechZone.ro


“Router-ul Archer C9 se poate cumpăra cu aproximativ 650lei, prețul fiind unul dintre cele mai scăzute, pentru un router AC1900.” TechZone.ro

Articolul complet pe TechZone.ro

Archer C9 | Review – TechView.ro


“TP-LINK Archer C9 reusește să atingă fără probleme maximele posibile pe conexiunea Fiberlink 1000 a RDS.” - TechView.ro

Articolul complet pe TechView.ro