Marketing Brand

Reliably Smart

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.

logo 2

Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o expertiză dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

*Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2018.


7 ani de leadership global

După 22 de ani de prezență exclusivă în domeniul networking, din care șapte în poziție de lider la nivel global, venim pe piață cu o nouă strategie care pune în prim plan dispozitivele smart pentru a răspunde mult mai bine cerințelor clienților noștri și stilului lor de viață conectat.

22

TP-Link este singurul producător de networking care își concepe, produce și testează integral produsele exclusiv intern, lucru care se reflectă în fiabilitatea, calitatea și prețul produselor noastre. Experiența dobândită până acum ne ajută să ne extindem cu noi categorii din gama smart home, smartphone și a accesoriilor smart.


Deco - Rețeaua viitorului

Deco

Deco M5 oferă conexiuni dual-band Gigabit rapide și stabile cu viteze de până la 1267 Mbps, compatibile cu oricare furnizor de Internet. Un alt avantaj este tehnolologia Adaptive Routing Technology care oferă fiecărui dispozitiv cea mai rapidă conexiune Wi-Fi și libertatea de deplasare dintr-o cameră în alta pe măsură ce faci stream, te joci sau descarci fișiere online.

Smart Home - Continuăm să inovăm pentru tine

Smart Home

La începutul anului 2016, am lansat primele produse inteligente care pot transforma rapid orice casă într-o locuință inteligentă. Gama Smart Home TP-Link, disponibilă în România, cuprinde următoarele produse: prizele inteligente HS1000, HS110, camere Cloud, dar și becuri inteligente cu LED, LB100, LB110, LB120 și LB130. Sunt accesorii care îți fac viața mai ușoară și consumul de energie electrică mai eficient. Becuri cu LED, prize inteligente pot fi oprite la comandă sau după un anumit orar, camera cloud pe care poți vizualiza ce se întâmplă acasă de oriunde de la distanță.