Cont

Alătură-te programului de parteneriat TP-Link România! Programul este conceput special pentru tine și afacerea ta. Crează-ți acum un cont completând formularul de întregistrare alăturat și te vei putea loga după validare. Contul creat este validat după ce verificăm dacă ai achiziționat în trecut produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România sau după ce plasezi prima comandă de produse TP-Link și un reprezentant TP-Link primește de la distribuitor confirmarea achiziției. Atât de simplu! Află mai multe despre TP-PARTNER.

Completează cu atenție formularul de Înregistrare, în special Codul Unic de Înregistrare (CUI sau CIF), acest cod reprezentând modalitatea unică de identificare a partenerului în cadrul Programului. Mai mult, în baza aceluiași cod se vor distribui și punctele pe care le vei acumula în urma achizițiilor de produse TP-Link din rețeaua de distribuție oficială TP-Link România. Asigură-te de corectitudinea CUI-ului cu care te înregistrezi în cadrul Programului și mai ales asigură-te ca respectivul CUI să fie identic cu cel pe care îl folosești la achiziția produselor TP-Link de la unul dintre distribuitorii oficiali: Network One Distribution, Royal Computers, ABC Data România, ELKOTech Romania (Distribuitor SMB), Ingram Micro Romania (RRC) (Distribuitor SMB) și Mondoplast (Distribuitor SMB).

Înscrierea în Program reprezintă acceptul și obligativitatea participantului de a respecta Termenii si Conditiile Regulamentului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în orice moment, așadar te rugam să verifici periodic pagina Regulamentului pentru a lua la cunoștință eventuale modificări.

Ai deja cont? Accesează-l folosind formularul de Autentificare prezent pe această pagină, puțin mai jos în partea stângă.

Autentificare

Inregistrare

Trebuie sa contina cel putin 5 caractere si sa fie formata din litere si cifre.

Date firma


Introduceti numai cifrele codului.