Cont

Alătură-te programului de parteneriat TP-Link România! Programul este conceput special pentru tine și afacerea ta. Crează-ți acum un cont completând formularul de întregistrare alăturat și te vei putea loga după validare. Contul creat este validat după ce verificăm dacă ai achiziționat în trecut produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România sau după ce plasezi prima comandă de produse TP-Link și un reprezentant TP-Link primește de la distribuitor confirmarea achiziției. Atât de simplu! Află mai multe despre TP-PARTNER.

Completează cu atenție formularul de Înregistrare, în special Codul Unic de Înregistrare (CUI sau CIF), acest cod reprezentând modalitatea unică de identificare a partenerului în cadrul Programului. Mai mult, în baza aceluiași cod se vor distribui și punctele pe care le vei acumula în urma achizițiilor de produse TP-Link din rețeaua de distribuție oficială TP-Link România. Asigură-te de corectitudinea CUI-ului cu care te înregistrezi în cadrul Programului și mai ales asigură-te ca respectivul CUI să fie identic cu cel pe care îl folosești la achiziția produselor TP-Link de la unul dintre distribuitorii oficiali: Network One Distribution, Royal Computers, ABC Data România, Ingram Micro Romania (RRC) (Distribuitor SMB) și Mondoplast (Distribuitor SMB).

Înscrierea în Program reprezintă acceptul și obligativitatea participantului de a respecta Termenii si Conditiile Regulamentului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în orice moment, așadar te rugam să verifici periodic pagina Regulamentului pentru a lua la cunoștință eventuale modificări.

Ai deja cont? Accesează-l folosind formularul de Autentificare prezent pe această pagină, puțin mai jos în partea stângă.

Autentificare

Inregistrare

Trebuie sa contina cel putin 5 caractere si sa fie formata din litere si cifre.

Date firma


Introduceti numai cifrele codului.